Zdravíčko. Možná vám na konci sezóny před prvními mrazy zbylo poněkud více nedozrálých paprik. Co s nimi děláte? My jsme se pokusili vyvařením utvořit jakýsi základ do omáček zvaný "šlem". Chuťově je trošku cítit nedozrálost, nicméně palivost je luxusní, takže vhodným dochucením bude možné využít nedozrálé papriky.
nějaké foto:
ale pochopitelně větší radost je toto:
Jak na nedozrálé papriky?
Re: Jak na nedozrálé papriky?
Ahojky,ted to taky řeším co s nimi, vypadá to že letos jich zbyde hodně nedozrálých...taky jsem přemýšlela o nějaké omáčce...pokud to není výrobní tajemství neprozradíš jak na to ?
Re: Jak na nedozrálé papriky?
Ja bych po sklizeni takto zelenych, je nechal klidne tyden v teple domova v papirove krabici a dost jich muze klidne dozrat.
Zalezi jak dlouho byly zelene a pokud jiz nektere zacinaji menit barvu, tak do tydne dozraji v pohode.
Hlavne nesmi zacit hnit...
Zalezi jak dlouho byly zelene a pokud jiz nektere zacinaji menit barvu, tak do tydne dozraji v pohode.
Hlavne nesmi zacit hnit...
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti