V řešení s programátoremRadek píše:Vdaka za privitanie, zdate sa tu byt celkom "zapalena"partiaNechysta sa uprava stranky pre mobilne telefony?

V řešení s programátoremRadek píše:Vdaka za privitanie, zdate sa tu byt celkom "zapalena"partiaNechysta sa uprava stranky pre mobilne telefony?
Jak přiložit fotografie k příspěvku se dočtete: Osobní foto galerie + Základní práce
Klíčení chilli semínek ; Přesazení chilli rostlin ; Problémy při přesazení chilli paprik z RW
www.seminka-chilli.cz - semena chilli papriček
Díky nejen Tobě, ale i ostatním kteří se podělili se zkušenostmi s obchodemgladiator91 píše:Tak i já jsme si objednal semínka a Jiffy na tomto e-shopu. Zásilka dorazila nad moje očekávání brzy. Moc mě potěšilo Jalapeno koření jako dárek k tomuklíčivost jsem měl následující:
Takanotsume 10/10
Zimbabwe Bird 10/10
African Devil 9/10
takže super a nad moje očekávání
Jinak co by sem na e-shopu upravil...no jak už zde psal Onyx, když by to bylo možné rozšířit možnost zahradnických potřeb o hnojiva, možná vhodné květináče. Jinak jsem s e-shopem velmi spokojen a na Heurece jsem dal výbornou recenzi
Dobrá práce
Jak přiložit fotografie k příspěvku se dočtete: Osobní foto galerie + Základní práce
Klíčení chilli semínek ; Přesazení chilli rostlin ; Problémy při přesazení chilli paprik z RW
www.seminka-chilli.cz - semena chilli papriček
A jak to vypadá o toto rozšíření? Docela bych si taky nakoupil více věcí:)Seminka-chilli.cz píše:Díky nejen Tobě, ale i ostatním kteří se podělili se zkušenostmi s obchodemgladiator91 píše:Tak i já jsme si objednal semínka a Jiffy na tomto e-shopu. Zásilka dorazila nad moje očekávání brzy. Moc mě potěšilo Jalapeno koření jako dárek k tomuklíčivost jsem měl následující:
Takanotsume 10/10
Zimbabwe Bird 10/10
African Devil 9/10
takže super a nad moje očekávání
Jinak co by sem na e-shopu upravil...no jak už zde psal Onyx, když by to bylo možné rozšířit možnost zahradnických potřeb o hnojiva, možná vhodné květináče. Jinak jsem s e-shopem velmi spokojen a na Heurece jsem dal výbornou recenzi
Dobrá práce![]()
K zahranickým potřebám máme v plánu rošířit sortiment o:
Hnojiva, teploměry, pařníky, mykorhizu, jednoduché lineární zářivkové osvětlení a spoustu dalších. Pokud máte nějaké další TIPy nebo návrhy neváhejte a napište co by se Vám v našem obchodě líbilo za produkty.
Díky moc Jirko. Nějak jsem přehlídl menu a díval sem se pořád jen na semínka a omáčky hihiwarper píše:V nabídce máme hnojivo chilli focus, symbivit (mikorhyzu), narva bio vital zářivky, substráty zatím řešit nebudeme a stejně tak pařníčky, v těch to totiž lidem místo růstu většinou hnije (při klíčení).
Jirka
http://www.seminka-chilli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti