Zasel jsem letos poprve (trosku pozdeji ale chtel jsem to vyzkouset), vcera jsem je dal poprve ven na slunce a nektere na slunci po hodine uvadou. po preneseni do domu a zaliti jsou opet v pohode.
Je to tim ze je slunicko agresivni a nejsou na nej zvykle?
Uvadani na slunci
Re: Uvadani na slunci
přesně tak až se kořeny pořádně rozrostou tak už to dělat nebudebrezina4 píše:Zasel jsem letos poprve (trosku pozdeji ale chtel jsem to vyzkouset), vcera jsem je dal poprve ven na slunce a nektere na slunci po hodine uvadou. po preneseni do domu a zaliti jsou opet v pohode.
Je to tim ze je slunicko agresivni a nejsou na nej zvykle?

Loni se mi stalo to samý, chce to rostlinky "otužovat". Hned je nevystavovat přímému slunci, nejdřív je raději umístnit do polostínu.
Uz jsem je dal na druhou terasu kde je stin a slunicko tam sviti az nekdy v pet odpoledne. Snad holky zesilej
-
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
Ja som zazil nieco podobne, par listkov zozltlo, opadalo, ale uz su papriky v pohode...velke,huste, a kvitnu 

- stalker251
- Stálý člen
- Reputace: 18
- Obrázky: 0
náhla zmena intenzyty svetla, tepla, absolutnej a relativnej vlhkosti , nato nejsu zvyknute rastliny pestovane v konštantných podmínkach indoor, proto je lepší otužovat najprv do nižších teplot a relativnej tmy
http://www.youtube.com/user/stalker2512?feature=mhee" onclick="window.open(this.href);return false;