Carolina reaper

Ptejte se na cokoliv, žádná otázka není špatná
B0B
Nový člen
Reputace: 0
Obrázky: 0

Carolina reaper

Příspěvekod B0B » 31 bře 2014 17:39

Zdravím všechny příznivce pálivých papriček.
Jelikož jsem začátečník tak sem utíkám s pár dotazama ohledně pěstování těhle malých potvůrek.
Stal sem se vlastníkem 10 semínek Carolina reaper a poměrně úspěšně se mě povedlo je naklíčit (9/10), ale momentálně nevím jestli je mám pořád nechat zafoliováné aby se furt pařily nebo je už nechat dýchat když už mají lístky, jinak nevim jestli mají dost světla, máme nové okna a mají jemné kouřové zatmavení, nepřidou vám o světlo ochuzené?. Dál taky nevim kdy je přesadit a jestli je vhodné pro růst hnojit guanem od známého ale to až v další fázi. Přikládám foto, dík za rady :)

fotka tady: Obrázek zbytek v albu

proki73
Moderátor
Reputace: 36
Obrázky: 0

Re: Carolina reaper

Příspěvekod proki73 » 14 dub 2014 18:41

ahoj sice pozdě ale přeci folii už nedávej je to zbytečné pařit je potřeba jen při klíčení co se týče tvích oken tak to ti neřeknu jen potřebujou hodně světla a větrat a moc nezalívat z přesazením bych počkal až budou mít tak 5 pater pravích lístků ale jelikož už je polovina dubna tak bych to už nechal asi na přesazení do foliáku nebo skleníkuke konci června a k hnojení bych využil neco co má vyváženější složení třeba kristalon start a tím guanem můžeš později přihnojovat :)

Zpět na „Začátečnický koutek“