ať rostou
 ať rostouDoba klíčení
Re: Doba klíčení
tak mi přišla odpověď na můj dost vyřečný dopis a ůdajně ty ptačí oči co máš je kříženec výše zmíněných odrud a májí to tak z důvodů aby byli na jako jedni z mála kteří tohle prodáváj jinak ty nesmysli co mi napsali dále tu ani nebudu dávat protože to nemá cenu  ať rostou
 ať rostou

ať rostou
 ať rostouRe: Doba klíčení
Tak sem napisu nejaky informace, co se staly za poslednich par dni. Takze z koupenych 21 seminek mi vyklicili nakonec 3. U ostatnich jeste pockam, tak 3 tydny, jestli nevyklici.
No a nejvetsi podel byl v tom, ze mama, kdyz videla, ze pestuju, udrzuji to ve staly teplote a vlhkosti, tak vzala nejakou susenou chilli a vysypala z ni seminka do kvetinace, kde jeste pred tydnem byla nejaka bylinka a zalila to vodou. Vcera jdu okolo toho kvetinace a vidim, jak tam klici vetsina tech semen to tam je teplota max 19C a vlhko tam taky neni
 to tam je teplota max 19C a vlhko tam taky neni  

Takze asi budu udrzovat pri zivote ty 3 co vyklicili mne a pak ty noname papricky co vypestovala mama

No a nejvetsi podel byl v tom, ze mama, kdyz videla, ze pestuju, udrzuji to ve staly teplote a vlhkosti, tak vzala nejakou susenou chilli a vysypala z ni seminka do kvetinace, kde jeste pred tydnem byla nejaka bylinka a zalila to vodou. Vcera jdu okolo toho kvetinace a vidim, jak tam klici vetsina tech semen
 Takze asi budu udrzovat pri zivote ty 3 co vyklicili mne a pak ty noname papricky co vypestovala mama

Re: Doba klíčení
hehe tak to je super né tak se můžeš od mámi učit  jinak jsem si mysel že toho moc neporoste
 jinak jsem si mysel že toho moc neporoste