Som zaciatocnicka Lamka a potreboval by som poradit s vecami ktore som sa tu docital a vobec ich nechapem alebo v nich mam total chaos

1.) kvetinace - objednal som Bhut Jolokia Yellow a Memorial Day . Memorial Day chcem mat doma a chcem sadit cca 3-4 rastliny . Ake velke kvetinace budem potrebovat ? A Bhut Jolokia Yellow pojde casom do foliovnika ( ktory musim najprv postavit

2.) citam a citam a stale nechapem ako rastu korene u chilli... ci do sirky alebo do hlbky. kedze budem mat doma Memorial Day a nemam moc miesta by bolo pre mna lepsie truhlicky nez vysoky kofel.
3.) cital som tu veci ohladom Perlitu. Absolutne neviem o co ide a na co by to malo byt. ak sa najde dobrodinec ktory mi to objasni ma u mna velke bezvyznamne plus

4.) tiez som tu cital nieco o nejakej drenazi. ( boze som strojak a ne botanik ) niekto by sem mohol dat slovnik

5.) koli nedostatku miesta som nuteny prisvecovat LED panelom . Kedze nemam el. vzdelanie a som z napojenia led panela Lama mam otazku ci tu je dobra dusa ktora to chape a pomoze mi objednat z nejakeho E-shopu.
PS : hovoril som ze budem otravny