Tak já Vás také zdravím!

Vaše koníčky, krom pěstování chilli :tiphat:
Petr Klatovský
Stálý člen
Reputace: 0
Obrázky: 0

Tak já Vás také zdravím!

Příspěvekod Petr Klatovský » 27 led 2014 14:29

Ahoj,

chci se s Vámi také přivítat. Pěstování chilli paprik jsem začal okukovat loni na Facebooku, když si kamarádi ze střední začali b bytech pěstovat Butche Taylora. Já jsem se do pěstování pustil až letos, zato s velkým nasazením. Nějaká semínka přinesl Ježíšek, některá přiletěla z Anglie, Německa a Číny a pár druhů jsem vyměnil právě s kamarádem ze střední. Mám výhodu rodinného domu, takže papriky půjdou po předpěstování na zahrádku. Teoretické informace beru z drtivé většiny zde na fóru, tak se na Vás, zkušenější, budu obracet, až přijdou problémy. ;c)

Co se týká jídla, zkušenosti moc nemám, takže pokud se něco urodí, budu zkoušet, co snesu. A pokud nesnesu, tak
budu trénovat, abych snesl. :foods: Druhů mám dost, od low end Large Red Cherry po high end TS Morugu. Jinak pěstuji jen pro svoji potřebu, dohromady nějakých 30 paprik. S vařením si trochu tykám, tak se těším, až si udělám nějakou zajímavou chilli omáčku nebo nakládané plněné papričky.

K mým dalším koníčkům patří hasičina a všechno kolem ní, hra na bicí a samozřejmě přítelkyně. ;c)

V současnosti, tedy 19 dní po výsevu prvních semínek, je stav takovýto:

Druhy:

Large Red Cherry, Jalapeno Early, Aji Tri-Color, Patio Fire, Red Peter Penis Pepper, Habanero Maya Red, Habanero Tasmanian, Habanero Yellow, Scotchbonnet Red, Dorset Naga, Trinidad Scorpion Butch Taylor a Trinidad Scorpion Moruga.

15633

15634

15635

15636

15637

Zatím se mějte fajn!

Petr

chilli-max
Stálý člen
Reputace: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Tak já Vás také zdravím!

Příspěvekod chilli-max » 27 led 2014 15:29

Přeji ti at se daří a vyhýbají se ti choroby a škůdci...a na pálivé v jídle si určitě zvykneš a ještě uvidíš co sneseš :thanx: :thumbup:
http://www.foto-tapety.cz

Nosac
Stálý člen
Reputace: 0

Příspěvekod Nosac » 27 led 2014 21:01

hezky ti to roste, mě ač se považuji za zelenorukého to tak nešlo :-) ale asi jsem sel mimo dobrou konstelaci měsíce

kuťa
Stálý člen
Reputace: 3

Příspěvekod kuťa » 27 led 2014 21:17

Ahoj,hezky rostou :tiphat:

Zpět na „Představte se v chilli fóru“