Zdravím,
dnes (20.11.2013) ráno jsem posílal dotaz "Potřebujete poradit?" na eshopu seminka-chilli na Jiffy tablety. Otázka se týká balení Jiffy tablet. Zda cena 29,- Kč je za jednu tabletu a nebo za balení 10 ks jak je u výrobku uvedeno. Otázka proto abych mohl sestavit objednávku. Zatím se nikdo neozval, snad touto cestou to bude rychlejší.
Jiffy
Re: Jiffy
Včera, úplnou náhodou jsem v Kauflandu u nás narazil na výprodej Jiffů, z 54,90 za 15ks zlevněno na 10Kč.
Tak jsem jim to tam vykoupil 11 balení a mám na dva roky pokoj.
Třeba bude mít někdo štěstí jako já.
Tak jsem jim to tam vykoupil 11 balení a mám na dva roky pokoj.
Třeba bude mít někdo štěstí jako já.

-
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Díky za info, pokud to v tom kaufu kam jezdíme nakupovat budou mít v pátek tak to tam taky vyberu. Plánuju se jet ještě podívat do hoernbachu a když to mezi vánočními stromky najdu tak je taky vyberu..když ne nebudu to hrotit a objednám ze semínek...
-
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Tak nic. U nás v Kaufu nenalezeno...ale taky jsem zjistil, že se Jiffy prodávají všude možně jen, že tohle šlo nějak okolo mě. Takže to seženu v nějakým obchodě (třeba globus na čerňáku) při normálním nákupu..
Včera v Kaufu 1L Hoštický na papriky za 49,90Kč.JuraS. píše:Tak nic. U nás v Kaufu nenalezeno...ale taky jsem zjistil, že se Jiffy prodávají všude možně jen, že tohle šlo nějak okolo mě. Takže to seženu v nějakým obchodě (třeba globus na čerňáku) při normálním nákupu..
Asi náhoda, ale daří se