Nazdar železné huby :)

Vaše koníčky, krom pěstování chilli :tiphat:
Belqo
Nový člen
Reputace: 0
Obrázky: 0

Nazdar železné huby :)

Příspěvekod Belqo » 05 lis 2013 19:09

Zdravím všetkých milovníko pekla v ústach,

moje meno je Miro, mám 23 a študujem v Košiciach.. pálivé jedlá som nikdy nemal rád, až dokým som pred pol rokom nezačal chudnúť a chilli papričky (a všetko pálivé) je na chudnutie ideálne. A zachutilo mi..

Tak som sa rozhodol, že sa k Vám pridám aj ja a v najbližšej sezóne si zasadím pár rastliniek aj ja, v byte.. už mám kúpené Bird's Eye (Thai Hot), Habanero baby red, Habanero red, Habanero yellow, Habanero orange a Habanero red savina.

Ako som už niekde spomínal, v pestovaní čohokoľvek som amatér a vyschol mi aj kaktus :thumbup: Chilli beriem ale vážne a tak Vás budem zasypávať množstvom otázok :)

Nech páli :firychil:

stalker251
Stálý člen
Reputace: 18

Re: Nazdar železné huby :)

Příspěvekod stalker251 » 08 lis 2013 00:58

Vitaj , čili zdar :tiphat:
http://www.youtube.com/user/stalker2512?feature=mhee" onclick="window.open(this.href);return false;

bremic
Stálý člen
Reputace: 3

Příspěvekod bremic » 08 lis 2013 14:58

Hoi :tiphat:

dango
Nový člen

Příspěvekod dango » 13 lis 2013 22:36

ahoj,

tiez som v kosiciach a ako pooberam svoje naga bhut jolokie, planoval som ich vyhodit. ak chces, za odvoz ti ich darujem hned, ako oberiem posledne plody. mam 5 rastlin a bud.rok sa budem stahovat (nechce sa mi aj s rastlinami). cize, ak si ich chces prezimovat, ozvi sa

habunda
Nováček

Příspěvekod habunda » 18 lis 2013 13:04

Ahoj, jmenuji se Petr Habrda, letos jsem se úplně náhodou dozvěděl, že se konají akce ohledně konzumace chiili papriček, popř. jejich extraktů. Po návštěvě 16.10.2013 na jedné nejmenované webové stránce indické restaurace v Brně jsem si projížděl na netu recepty a upoutal mě odkaz na soutěž "Plechová huba 2013". Vzhledem k tomu, že ostré až pálivé mám rád, tak jsem se do této soutěže přihlásil ještě dne 17.10.2013, kdy byly vyhlášeny registrace. Dle startovního čísla jsem byl asi ten desáty, byl teda rád, že jsem se této soutěže mohl zúčastnit. Po příjezdu jsem měl obavy, zda nějaké pokrmy zvládnu (největší problém byl asi s konzumací "paprikové jízdy", ale potom to bylo v pohodě). V této soutěži jsem se dostal až do finále společně s "Ďáblem" (Jiřím Lofflerem z Plzně), který celý pátý ročník "PLECHOVÉ HUBY" měl velké sebevědomí a nakonec taky vyhrál, ale taky s Pavle Šestákem z Hradce Králové, který skončil druhý. Organizátoři akce měli celou akci ohledně menu připravenou na výbornou a obsluha byla také parádní (zvláště jsem ocenil od paní/slečny kuchařky přinesení druhého litru mléka po mém vyřazení, za to děkuji). Každopádně Pavlovi k druhému místu jsem už popřál osobně a Jirkovi "Ďáblovi" Lofflerovi takto přeji na dálku. Jelikož toto není jediná akce tohoto druhu a vzhledem k tomu, že jsem z Vyškova a do Brna to mám kousek, tak se budu snažit v roce 2014 zúčastnit chilli-žrouta v Brně, za podpory co nejvíce fanoušků z Moravy...:o) Na závěr bych chtěl podoktnout, že když jsem se v zákulisí bavil s Honzou Brunckem, tak jsme se shodli na tom, že porce byly opravdu velké a pro příští ročník by bylo lepší zvolit menší porce, ale větší pálivost. Škoda, že jsem se nepotkal s Romanem Kalistou, kterého jsem chtěl aspoň pozdravit a vyzvat ho na "chillibrani". Roman měl na výše uvedené akci mnoho fanynek, které ho podporovaly a i po jeho odstoupení skandovaly, že je Roman jejich "MISTR". Doufám že se nějak dostanu do příštího ročníku 2014 v Brně a s Romanem, popř. s Honzou (který uvedl, ža asi bude kočit - což by byla škoda) se utkáme ve finále...:oD

Zpět na „Představte se v chilli fóru“