Oggre - první pokusy
Oggre - první pokusy
Zdravím zkušené pěstitele i začátečníky jako jsem já. Letos jsem učinil první pokusy s pěstováním chilli a to prozatím s 5ti odrůdami - California Anaheim, Jalapeňo, Cayenne pepper, Habanero a Bhut Jolokia Red. No a tady jsou první výsledky. Cayenne bude za pár dní ke sklizni a první vlaštovky Jolokie.

-
- Stálý člen
- Reputace: 3467
- Obrázky: 0
Re: Oggre - první pokusy

Zatím jsem zkusil Anaheim,protože mi začala usychat jedna větvička a ten Cayenne. Anaheim příjemně poživatelný, u Cayennu jsem musel po chvíli neutralizovat jogurtem. Do guláše nebo utopenců bude super.
Zdravím, máš to moc pekné, u Jolokie je bežné že sa predtým ako začervená zafarbí trochu do hneda, nemám teraz foto po ruke, ale moja Dorset Naga dozrieva veľmi podobne, takže chvíľu vydrž a mala by prejsť do oranžova, červena
zeschlan - No nechám se překvapit. Na druhé rostlince, která je o poznání menší jsem měl přechod hned ze zelené od oranžové a následně červené. Jakmile se začnou barvit i ostatní, tak určitě dám info a foto
Čus, nechcem ti tu to moc spamovať obrázkami, ale vyhrabal som foto ako dozrieva moja dorset naga, u jolokie to je to isté:

Daj vedieť keď tak ako dopadla tá hnedastá jolokia

Daj vedieť keď tak ako dopadla tá hnedastá jolokia