Zkusil jsem semínka od známého. Vyrostly, byly krásné, kvetly, ale během 3 dnů najednou všechny uschly. Další rok jsem zkusil semínka Hot Portugal a Habanero zakoupená zde. Výsledek stejný. Vyrostly, rozkvetly, nasadili papričky a zase během 3 dnů uschly. Letošní rok jsem dal zbytek od loni, zase hezky vyrostly, rozkvetly a zase uschly. Vysazené do Jiffů, přemístěny do truhlíku a jak se oteplilo šly na balkon . V polostínu samozavlažovací truhík občas málo hnojiva. Tak nevím co může být špatně. Ty které jsem dal na záhon zvadly, uschly.
Dokáže někdo poradit? Na jaře chci udělat poslední pokus.
Usychání
Re: Usychání
S velkou pravděpodobností dochází k přemokření substrátu, paprikám uhnijí kořeny a uschnou.Jindra píše:Zkusil jsem semínka od známého. Vyrostly, byly krásné, kvetly, ale během 3 dnů najednou všechny uschly. Další rok jsem zkusil semínka Hot Portugal a Habanero zakoupená zde. Výsledek stejný. Vyrostly, rozkvetly, nasadili papričky a zase během 3 dnů uschly. Letošní rok jsem dal zbytek od loni, zase hezky vyrostly, rozkvetly a zase uschly. Vysazené do Jiffů, přemístěny do truhlíku a jak se oteplilo šly na balkon . V polostínu samozavlažovací truhík občas málo hnojiva. Tak nevím co může být špatně. Ty které jsem dal na záhon zvadly, uschly.
Dokáže někdo poradit? Na jaře chci udělat poslední pokus.
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2593
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Taky mě to napadlo při zmínce o samozavlažovacím truhlíku.
A zalíval jsi to pořádně ?Já když to každý den pořádně nezaleju tak mi taky usichají.