Je to divné už delší dobu, řešíme to zřejmě všichni. Uvidíme, co bude dál...
Petr Polášek - sezona 2026
-
petr.polasek
- Stálý člen
- Reputace: 3044
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Petr Polášek - sezona 2026
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9770
- Kontaktovat uživatele:
Tak právě vylezla Aji Lemon Drop Stripey, vysetá z 2. února, takže vysevní podložka má premiéru, včera večer nic. Je to divné, kdoví, co vše má vliv.petr.polasek píše: ↑09 úno 2026 08:49Je to divné už delší dobu, řešíme to zřejmě všichni. Uvidíme, co bude dál...
-
petr.polasek
- Stálý člen
- Reputace: 3044
- Kontaktovat uživatele:
Do dnešního dne něco vylezlo, něco ne. Takže je připravena druhá vlna výsevu. Semínka jsou namočena, výsev bude proveden do stejné tablety. Po dalším týdnu pokračování, ale do nové tablety a čerstvá várka osiva, pokud se mi ji podařilo sehnat. Nesmíme ale zapomenout na blížící se výsev Anuumek, rajčat a dalších plodin.
Seznam odrůd mi doplní bílá kráska Murupi Amarela (C. Chinenses). Takto kráska pochází z Brazílie a jde o jeden z původních drůhu papriček, který se rozšířil do celého světa přímo ze své původní domoviny. Uvidíme, jak to s ní u mě dopadne.
Dnešní pdireport končí, u dalšího dáme i nějaký obrázek. Brzy pokračování
Seznam odrůd mi doplní bílá kráska Murupi Amarela (C. Chinenses). Takto kráska pochází z Brazílie a jde o jeden z původních drůhu papriček, který se rozšířil do celého světa přímo ze své původní domoviny. Uvidíme, jak to s ní u mě dopadne.
Dnešní pdireport končí, u dalšího dáme i nějaký obrázek. Brzy pokračování