Martinuv balkon 2025
Re: Martinuv balkon 2025
Jee diky moc. Opet jsem nasel msice. Opet jsem postrikal. Tak uvidime.
Sezonu jsem pred par tydny ukoncil.
Pocet chilli keru uplne stacil.
Hnojil jsem nakonec tak 1x mesicne, vice nebylo abs potreba. Mozna pomohly granule pri presazeni.
Aktivita clenu obecne na foru je docela tristni.
Rikam si jestli jeste nekoho chilli vubec zajima, krome par nadsencu co se potkavame vice ci mene pravidelne.
S par lidmi jsme to pred vice nez 11ti lety zde rozjizdeli a uz jen par lidi tu pise. Pripomina me to boom CDcek v devadesatkach, ted uz je prakticky nikdo nepouziva.
Kazdy uz si to podle me pestuje a forum ani nepotrebuje. Mozna je ten pravy cas se na to vybodnout.
Rad vas lidi co se zname uvidim v Praze nebo na Dachovech. Tady fakt chcipl pes a energii do rad a do komentaru asi vyuziji lepe a efektivneji jinde. Treba u sebevzdelavani, pro rodinu a tak.
Tady fotky posledni sklizne, ktera probehla v Rijnu

Pocet chilli keru uplne stacil.
Hnojil jsem nakonec tak 1x mesicne, vice nebylo abs potreba. Mozna pomohly granule pri presazeni.
Aktivita clenu obecne na foru je docela tristni.
Rikam si jestli jeste nekoho chilli vubec zajima, krome par nadsencu co se potkavame vice ci mene pravidelne.
S par lidmi jsme to pred vice nez 11ti lety zde rozjizdeli a uz jen par lidi tu pise. Pripomina me to boom CDcek v devadesatkach, ted uz je prakticky nikdo nepouziva.
Kazdy uz si to podle me pestuje a forum ani nepotrebuje. Mozna je ten pravy cas se na to vybodnout.
Rad vas lidi co se zname uvidim v Praze nebo na Dachovech. Tady fakt chcipl pes a energii do rad a do komentaru asi vyuziji lepe a efektivneji jinde. Treba u sebevzdelavani, pro rodinu a tak.
Tady fotky posledni sklizne, ktera probehla v Rijnu
- accuface
- Stálý člen
- Reputace: 3274
- Obrázky: 0
Ahoj Martine, s těmi příspěvky tady na fóru máš pravdu, letos je to tu jakési mrtvé. Snažím se občas tady něco napsat a dát pár fotek, odezva je ale minimální. Já bych fórum prozatím nezatracoval, třeba se to příští rok zlepší. Chápu, že každý z nás má práci, rodinu a jiné koníčky a sem jenom nakoukne a nic nenapíše, což mě trochu mrzí. Asi je to i dobou - jsem na facebooku v několika skupinách o chilli a je to úplně stejné. Moc lidí nepíše a jenom dají like, komunikace téměř žádná. Nic s tím bohužel nenadělám a musím se s tím smířit.
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9677
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono to je všude, udel techto diskusních for, já mel na svém foru před 10 lety třeba 20 prispevků za den, dnes to je tak 20 za rok. Na PC forech to samé. Ale skalní přiznivci sem chodí, někdy stačí číst a máš radu, nebo se pokocháš. Těch pár minut za den, zatím obetuji.