Gandalf 2025
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9619
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gandalf 2025
Ahoj, chystám se k tobě od lonska, jeste jsem letos nevyjel, potřebuji pár rad ohledně česneků. Rajčata padla všechna? Ty čmeláky jsi měl prvotřídní.
Kustovnici mám ze semínka 4 ks, jak veliká Ti zakvetla?
Kustovnici mám ze semínka 4 ks, jak veliká Ti zakvetla?
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2601
- Kontaktovat uživatele:
Stála asi 4 roky, loni na podzim jsem se před "ní" zmínil, že půjde a najednou v září trochu kvetla i pár plodů měla. Tak dostala milost, na jaře jsem je zastříhal, vyvázal a kvetou. Ale na listech jsou nějaké hálky, tak nevím čím to stříkat .... Jo taky jsem přihnojil, zamulčoval. Ale žádný rokenrol ... S česnekem jsem letos dopad bídně - taky plíseň a to jsem dezinfikoval půdu dusitátovým vápnem + zelené hnojení /řepka/. Na štěstí nám zálohu na Moravě, kolega tam úspěšně pěstuje toho mého "rusáka", tak poprosím o sadbu. Asi budu mustet na pár let vynechat to místo, kde ta plíseň byla. Ty moje česneky co přežily se bojím použít jako sadbu, protože pravděpodobně bude ta plíseň v pletivech.
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9619
- Kontaktovat uživatele:
Jo, je to složité, ti klimateroristé si s námi hrají. 
Já zkusím asi 3 druhy česneku, uvidíme, zdali tady na horách to vůbec půjde. Kustovnice mi jede pěkně, co jsem kupoval jako sazenici a ty ze semínka jsou asi 30 cm vysoké, tak uvidíme.

Já zkusím asi 3 druhy česneku, uvidíme, zdali tady na horách to vůbec půjde. Kustovnice mi jede pěkně, co jsem kupoval jako sazenici a ty ze semínka jsou asi 30 cm vysoké, tak uvidíme.