Letošní jaro mně fakt překvapilo ale je pravda že jsem vyséval již 5. února
Jalapeno Brown , jalap. jaladuro, jal. jalahot Ať se vám všem daří co nejvíce to jde.
Ještě pohled na balkon. Ani se mi nechce věřit tomu že budu mít 1. 4e června již takovou. úrodu a abych to nezakřikl --nikde žádná žoužel typu mšice ,sviluška a podobně. Asi u mně platí to o tom blbém sedlákovi. Ještě jednou všechny zdravím Antonín
Máš ty Jalapeňa moc pěkný. Já tuto odrůdu moc nepěstuju, letos mám pouze jednu rostlinu a to Jalapeňo Um Ji Put - je to korejská verze s vyšší pálivostí. Tak ať se ti daří i nadále.
Konečně mám všechno přesazeno ven. Letos to bylo relativně pozdě a to až 31.5.2025. Počasí stále nic moc, tak snad se to brzo zlepší. Většina rostlin má dobrou velikost, ale několik jich je celkem mrňavých, snad to doženou. Tak hodně zdaru všem.
Konečně mám všechno přesazeno ven. Letos to bylo relativně pozdě a to až 31.5.2025. Počasí stále nic moc, tak snad se to brzo zlepší. Většina rostlin má dobrou velikost, ale několik jich je celkem mrňavých, snad to doženou. Tak hodně zdaru všem.