Tea Racer píše: ↑17 bře 2025 08:07Ano, jak jsem psal výše, tohle se mi nejvíce osvědčilo, ale svlékl jsi ten jiff vid?Berry píše: ↑16 bře 2025 08:46Na přesazení jsem pořídil obyčejné plastové kelímky jak ti do toho dávají pivo na fotbalePouceny laik píše: ↑04 bře 2025 17:54Děkuji, je to poprvé co zkouším něco pěstovat. Tak jsem zatím nadšen tak přemýšlím co a jak. Předpokládám, že v sobotu bych sazeničky šoupnul do něčeho takovéhleho https://www.zbozi.cz/vyrobek/igotrend-k ... -cm-24-ks/ a počkal až budou rostlinky větší a celou rostlinu s rašelinovým květináčem pak dal do toho stabilního. Jde mi o to abych neporanil kořeny při manipulaci. Je můj nápad dobrý nebo je to úplně mimo? předem díky za radu.Stojí to pár halířů (v mém případě je mám dokonce zdarma) Dolu jsem udělal dírky. Dáš substrát a celou jiffu. Já dal rovnou do půllitru. Můžeš dát klidně nejdřív třetinky a pak přesadit do většího.
To vpravo jsou papriky a pak mám ještě bylinky. Rajčta teprve čekají před bylinkama na přesazení.
![]()
Ahoj, nic jsem nesvlékal. Nikdy to nedělám