Martinuv balkon 2025
Re: Martinuv balkon 2025
Dnes kontrola po 4 dnech + roseni kazdy den - rostlinky venku 
Od vlozeni seminek na nakliceni do vylezeni rostlinek na svetlo ubehlo celkove jen 8 dnu.

Dnes vecer budu upravovat sviceni.
Dam pak report.

Od vlozeni seminek na nakliceni do vylezeni rostlinek na svetlo ubehlo celkove jen 8 dnu.
Dnes vecer budu upravovat sviceni.
Dam pak report.
Naposledy upravil 1 dne MartinS; celkem upraveno 3x.
Ahoj vsem, tento post se me nepise snadno.
V pondeli v noci me nejaci smejdi vykradli garaz.
Prisel jsem o prakticky vsechna RC auta, vysilacky, tasky na auta, nejake naradi a mraky nahradnich dilu + manzelce ukradli prakticky nove kolo.
Nevim jestli je mezi pestiteli zde i nejaky modelar, me to prakticky zrusilo muj konicek, nejake modely se uz nesezenou, dost z nich jsem mel specificky upravene. Skoda je pres 120tisic.
Sekvencni dvere Hormann, dostali se tam tak, ze vyplanzetovali pojistku pod klikou. Tou klikou se to pak da otevrit jako kdyby to clovek oteviral klicem, kdyz nejde proud.
V nasi ulici pry takto vykrali 4 garaze behem tydne. Minuly tyden pry zase radili na Zahradnim meste co jsme se dozvedeli od technika na vrata.
Pokud tedy nekdo ma tyto dvere, tak bacha. Bavil jsem se o tom se strycem do je modelar a rikal ze to delaji ukrajinske gangy.
I podle toho ze to nebylo skoro poznat, bych to tipoval na profesionaly, zadne fetaky.
Takze moje RC auta vcetne Sledge se kterym jsme blbli v Dachovech jsou pryc. Mozna uz rozebrane na Ukrajine na drony, mozna je to nekde v garazi, nebo za hranicemi, Buhvi.
Mraky dobrych prijimacu a profi vysilacka se hodi...
No zbytek veci co melo nejakou cenu, jsem presunul na jine misto. Daval jsem se z toho dokopy dva dny a vzal si volno v praci.
Kdyz nekdo si dovoli vloupat, znicit prakticky dilnu, kde mel zazemi a ukrast vsechno, ja bych za to normalne strilel ty smejdy.
Posilam seznam, kdyby nahodou nekdo na neco narazil na bazarech sam se i divam, seznam ma i Policie a psal jsem i na jednu zastavarnu:
Kolo manželky:
Access WS EXC eucalyptus n black 2024 (18000Kč)
Nářadí:
Přímá bruska DREMEL 3000 (1600Kč)
Vysílačky(3x):
Spectrum DX5PRO (9500Kč)
Traxxas vysílač TQi 2 kan. BlueTooth Ready (2500Kč)
Traxxas vysílač TQi 2 kan. BlueTooth Ready + bluetooth modul (2500+1300Kč)
Auta:
(dohromady 10 jsem napočítal nakonec, vše elektronikou, přijímače nebyly všude, zbytek jako regulátor, motor ano)
Jako nové jsem kupoval:
Traxxas Sledge 21tisic jen samotne auto + lepší regulátor Hobbywing(4200Kč) a lepší radio Spectrum (3000Kč)
Dále má dodělávané stabilizátory GPM, kryt proti nečistotam.
Mam tam i atypicke konektory na regulatoru AS150 (7mm bullet)
Zbytek jsem kupoval z druhé ruky, ale v průměru je to 5000-7500Kč za jedno auto.
seznam dalších zde:
TLR 22 SCT 1:10 3.0 2WD (povešeno sólo na stojanu)
Serpent 1/12 (Pancar) (V tašce Koswork)
Serpent 988 Viper (V tašce Koswork)
Serpent Spider SRX2 (V tašce Proline)
Serpent Spider SDX4 EVO (V tašce Proline)
Serpent S411 (onroad) (V Tašce Corally)
Rlaarlo AK-917 (V tašce RUDDOG)
X-ray formule 2019 (V tašce Koswork)
X-ray formule 2021 (V tašce Koswork)
Náhradní díly a elektronika byla nějaká v taškách(Proline/Koswork)
Dále nové sady rallye gum (Několik pověšených v garáži)
Tašky na auta:
Proline Hauler Bag
Koswork
Corally 3X šuplík
RUDDOG 1/10
Futaba taška pro dva vysílače
(Zhruba 13tisíc jen za tašky)
V pondeli v noci me nejaci smejdi vykradli garaz.
Prisel jsem o prakticky vsechna RC auta, vysilacky, tasky na auta, nejake naradi a mraky nahradnich dilu + manzelce ukradli prakticky nove kolo.
Nevim jestli je mezi pestiteli zde i nejaky modelar, me to prakticky zrusilo muj konicek, nejake modely se uz nesezenou, dost z nich jsem mel specificky upravene. Skoda je pres 120tisic.
Sekvencni dvere Hormann, dostali se tam tak, ze vyplanzetovali pojistku pod klikou. Tou klikou se to pak da otevrit jako kdyby to clovek oteviral klicem, kdyz nejde proud.
V nasi ulici pry takto vykrali 4 garaze behem tydne. Minuly tyden pry zase radili na Zahradnim meste co jsme se dozvedeli od technika na vrata.
Pokud tedy nekdo ma tyto dvere, tak bacha. Bavil jsem se o tom se strycem do je modelar a rikal ze to delaji ukrajinske gangy.
I podle toho ze to nebylo skoro poznat, bych to tipoval na profesionaly, zadne fetaky.
Takze moje RC auta vcetne Sledge se kterym jsme blbli v Dachovech jsou pryc. Mozna uz rozebrane na Ukrajine na drony, mozna je to nekde v garazi, nebo za hranicemi, Buhvi.
Mraky dobrych prijimacu a profi vysilacka se hodi...
No zbytek veci co melo nejakou cenu, jsem presunul na jine misto. Daval jsem se z toho dokopy dva dny a vzal si volno v praci.
Kdyz nekdo si dovoli vloupat, znicit prakticky dilnu, kde mel zazemi a ukrast vsechno, ja bych za to normalne strilel ty smejdy.
Posilam seznam, kdyby nahodou nekdo na neco narazil na bazarech sam se i divam, seznam ma i Policie a psal jsem i na jednu zastavarnu:
Kolo manželky:
Access WS EXC eucalyptus n black 2024 (18000Kč)
Nářadí:
Přímá bruska DREMEL 3000 (1600Kč)
Vysílačky(3x):
Spectrum DX5PRO (9500Kč)
Traxxas vysílač TQi 2 kan. BlueTooth Ready (2500Kč)
Traxxas vysílač TQi 2 kan. BlueTooth Ready + bluetooth modul (2500+1300Kč)
Auta:
(dohromady 10 jsem napočítal nakonec, vše elektronikou, přijímače nebyly všude, zbytek jako regulátor, motor ano)
Jako nové jsem kupoval:
Traxxas Sledge 21tisic jen samotne auto + lepší regulátor Hobbywing(4200Kč) a lepší radio Spectrum (3000Kč)
Dále má dodělávané stabilizátory GPM, kryt proti nečistotam.
Mam tam i atypicke konektory na regulatoru AS150 (7mm bullet)
Zbytek jsem kupoval z druhé ruky, ale v průměru je to 5000-7500Kč za jedno auto.
seznam dalších zde:
TLR 22 SCT 1:10 3.0 2WD (povešeno sólo na stojanu)
Serpent 1/12 (Pancar) (V tašce Koswork)
Serpent 988 Viper (V tašce Koswork)
Serpent Spider SRX2 (V tašce Proline)
Serpent Spider SDX4 EVO (V tašce Proline)
Serpent S411 (onroad) (V Tašce Corally)
Rlaarlo AK-917 (V tašce RUDDOG)
X-ray formule 2019 (V tašce Koswork)
X-ray formule 2021 (V tašce Koswork)
Náhradní díly a elektronika byla nějaká v taškách(Proline/Koswork)
Dále nové sady rallye gum (Několik pověšených v garáži)
Tašky na auta:
Proline Hauler Bag
Koswork
Corally 3X šuplík
RUDDOG 1/10
Futaba taška pro dva vysílače
(Zhruba 13tisíc jen za tašky)
- lazar
- Stálý člen
- Reputace: 3261
- Obrázky: 0
Ty kráso
to nechceš.. Tak to je líto Martine, pokud to bylo až takto profi vybrané, tak by tu garáž vybrali s jakýmkoliv sebelepším zabezpečením, dacani jendi...

Každé sousto je lepší než to poslední..
> foto 2021 < - > foto 2022 < - > foto 2023 < - > foto 2024 < - > foto 2025 <

> foto 2021 < - > foto 2022 < - > foto 2023 < - > foto 2024 < - > foto 2025 <