Jakub Rosice Balkón 2025
Re: Jakub Rosice Balkón 2025
Update 5.3.
Jiffy:
První rostlinky již po týdnu vykukují, prakticky všechna Jala s náskokem, ale také leze Scotch Bonnet, RP Penis, Haba Orange.
Lemon Drop, Tabasco a Ancho zatím nic

Výsevní Substrát
Vylézají taky všechna Jala do jednoho a vykukuje Scotch Bonnet. Zatím nic jiného.

Dnes připravím osvětlení a všechno půjde pod světlo na 12h denně.
Jiffy:
První rostlinky již po týdnu vykukují, prakticky všechna Jala s náskokem, ale také leze Scotch Bonnet, RP Penis, Haba Orange.
Lemon Drop, Tabasco a Ancho zatím nic
Výsevní Substrát
Vylézají taky všechna Jala do jednoho a vykukuje Scotch Bonnet. Zatím nic jiného.
Dnes připravím osvětlení a všechno půjde pod světlo na 12h denně.
-
- Stálý člen
- Reputace: 2977
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Přesadil jsem do litrových koflíků. Po hrozné zkušenosti s Plagron substrátem jsem vyzkoušel Bionovu light mix, kterou jsem ještě půl napůl říznul s kokosem, protože budu používat hydroponická hnojiva, se kterými mám naopak skvělou zkušenost, a je to nebe a dudy. Nádherný substrát jak na pohled, tak na dotek.
Moje voda z kohoutku má ph 7,5, tak jsem to stáhnul dolů na 6.2, ať se ty živiny lépe vstřebávají.

Většina annumek přesazena, mimina scotch bonnet, lemon drop, tabasco a habanera jsem ještě nechal v jiffech / výsevním substrátu.
Zalil jsem to rovnou s mikro dávkou ligna a vitality komplexu. Red Peter Penisům se přesazení vůbec nelíbilo, ale ráno už se dostavila poctivá erekce a stály jak stožáry.

Moje voda z kohoutku má ph 7,5, tak jsem to stáhnul dolů na 6.2, ať se ty živiny lépe vstřebávají.
Většina annumek přesazena, mimina scotch bonnet, lemon drop, tabasco a habanera jsem ještě nechal v jiffech / výsevním substrátu.
Zalil jsem to rovnou s mikro dávkou ligna a vitality komplexu. Red Peter Penisům se přesazení vůbec nelíbilo, ale ráno už se dostavila poctivá erekce a stály jak stožáry.
-
- Stálý člen
- Reputace: 1144
- Obrázky: 0
Už jsem měl jednu sezónu, kdy rychle vystartovaly děložní lístky a pak se to zaseklo - zůstala jalová sazenice bez vrcholového pupenu, ze kterého by pokračoval další růst. Udělala to jedna odrůda a těch sazenic bylo několik (ne všechny), takže tipuju že se do kupovaného osiva namíchalo více semen z několika zdrojů a jeden měl holt nějakou genetickou vadu.
Ze zvědavosti jsem to nechal ve skleníku a trpělivě zaléval spolu s ostatními, než mě to po cca 2 měsících přestalo bavit a nechal jsem je bídně zhynout žízní. Za celou dobu pouze mírně povyrostly ty děložní listy a jinak žádný pokrok. Prostě ztráta času a prostoru.
Pokud se Ti během 1-2 týdnů nevyvinou zárodky pravých listů, tak to můžeš hodit z balkónu po nezvané návštěvě
Ze zvědavosti jsem to nechal ve skleníku a trpělivě zaléval spolu s ostatními, než mě to po cca 2 měsících přestalo bavit a nechal jsem je bídně zhynout žízní. Za celou dobu pouze mírně povyrostly ty děložní listy a jinak žádný pokrok. Prostě ztráta času a prostoru.
Pokud se Ti během 1-2 týdnů nevyvinou zárodky pravých listů, tak to můžeš hodit z balkónu po nezvané návštěvě