složení: 80% rašelina bílá ve frakcích , 20% rašelina černá, jílový minerál 30 kg/m³, vyhnojení 1,5 kg/m³, koncentrát mikroprvků Micromax Premium, zvlhčovací činidlo, pH (H2O) 5,5 -6,5 Je to samá rašelina- čím to ještě upravuješ, není to samotné kyselé ?.Na jak dlouho je to vyhnojené ? Taky jsem se o to zajímal ale to množství rašeliny mně jaksi odradilo
Problémy s listy chilli paprik
Re: Problémy s listy chilli paprik
složení: 80% rašelina bílá ve frakcích , 20% rašelina černá, jílový minerál 30 kg/m³, vyhnojení 1,5 kg/m³, koncentrát mikroprvků Micromax Premium, zvlhčovací činidlo, pH (H2O) 5,5 -6,5 Je to samá rašelina- čím to ještě upravuješ, není to samotné kyselé ?.Na jak dlouho je to vyhnojené ? Taky jsem se o to zajímal ale to množství rašeliny mně jaksi odradilo
A aby toho nebylo málo vyskytlo se ještě další morová rána. Asi nějaká plíseň nebo co to je ?? Rostliny jsou stále na čerstvém vzduchu celý den větrané.
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2553
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
To je z přemokření - není to plíseň.
S tím bych si dovolil nesouhlasit . Zálivka je u mně to co si hlídám primárně- až se začínají svěšovat a měknout listy .To už mi i budík ukazuje že bude brzy deficit vlhka.Podle toho jak zalívám bych spíš uvěřil že je to nedostatkem. Leju jen tolik aby bylo dno growbagů vlhké-ne aby to byl průtokáč do podmisky. Takže asi tak.
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2553
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Na tom druhém obrázku je intumescence. Ale hádat se nebudu.
Zde bych se nebal napsat, ze vrahem je zahradnik.
Rekl bych nejaka plisen zezhora, zespoda je trochu intumescence ale ne nijak extra, nicmene to muze napovedet nadmernemu zalevani nebo strikani treba rozprasovacem na rostliny.
Rekl bych nejaka plisen zezhora, zespoda je trochu intumescence ale ne nijak extra, nicmene to muze napovedet nadmernemu zalevani nebo strikani treba rozprasovacem na rostliny.