já bych doplnil, tiberius "Leviathan Gnarly Scorpion and there was an obvious accidental cross. While not 100% certain, given the characteristics of this pepper and the location of the parent, it is most likely crossed with a JPGS x Primo"MartinS píše: ↑13 srp 2024 18:43Ja prave nechci rozdrbat ten Excel, ani me nesel vlozit radek.DarthVikta píše: ↑13 srp 2024 17:43Okay, ještě jsem to tedy odemknul, prosím doplňte to, co i byť jen teoreticky dovezete. Jak říkám každý rok - je lepší cedulku mít a nepoužít, jak ji nemít a bastlit to tam fixama...Definitivně to zamykám ve čtvrtek 15.08.2024, 20:00
Díky![]()
JWGS;Capsicum Chinenses;750 000;Cross, USA;3,5
Tiberius Mauler Red;Capsicum Chinenses;+/-1milion;Cross;JPGS x Primo;4
Staci takto?
Žopský Vypalovák vol.8
Re: Žopský Vypalovák vol.8
- DarthVikta
- Stálý člen
- Reputace: 784
- Obrázky: 0
Já to desátýho pozamykal, jak jsem avizoval v prvním postu, takže je možný, žes to zkoušel právě tehdy... Jinak tam není co rozjebat - napíšeš novou věc na konec tabulky, "druh" a "štítek" se vyplní automaticky

Ale takhle mi to úplně stačí - doplnil jsem to tam

- DarthVikta
- Stálý člen
Doplnil jsem tam i to Habanero AlbinePalko píše: ↑13 srp 2024 16:57U nás je to bohužel stejný, jediný co bylo do teď zralý bylo habanero albin, jinak tiberius všechno zelený, ostatní papriky mají zatim malé plody.
Tiberius není změřenej, takže si neodhadnu tipnout. Můj hrubý odhad je okolo milionu, ale může to být o něco málo míň a klidně o něco víc![]()

- DarthVikta
- Stálý člen
Ještě jedna věc... Co produkty? Budete mít něco novýho? Pokud ano, nahažte to do souboru "Zboží a trika 2024", abych k tomu mohl udělat cenovky...
Udělejte to CO NEJDŘÍVE, protože to musím zpracovat v Illustratoru, vytisknout a nařezat...
EDIT: Přidal jsem tam zaškrtávací políčka, abych věděl, jestli k tomu dělat cenovky či nikoliv
Udělejte to CO NEJDŘÍVE, protože to musím zpracovat v Illustratoru, vytisknout a nařezat...
EDIT: Přidal jsem tam zaškrtávací políčka, abych věděl, jestli k tomu dělat cenovky či nikoliv
- Golonka
- Stálý člen
- Reputace: 1334
Zdar všem,
během příštího týdne budu objednávat etikety stejně jako loni.
Kdo by chtěl nechat vytisknout samolepky na produkty, hoďte mi to prosím do mailu:
golonka.chilli@gmail.com
Hoďte mi tam obrázek + počet kusů (minimum je tuším 30ks od jednoho).
Díky
během příštího týdne budu objednávat etikety stejně jako loni.
Kdo by chtěl nechat vytisknout samolepky na produkty, hoďte mi to prosím do mailu:
golonka.chilli@gmail.com
Hoďte mi tam obrázek + počet kusů (minimum je tuším 30ks od jednoho).
Díky
Čím blbější sedlák, tím větší

- DarthVikta
- Stálý člen
Je doplněno / aktualizováno veškeré zboží? Dnes večer to zamykám
Ahoj chillimaniaci.
přihlásil jsem se do soutěže a vím, že bych pak nestíhal Brno. Tak chci svou účast odvolat a místo nechat někomu jinému. Dopoledne se pak tam stejně stavím na jukandu a pozdravit vás. A pak pádím do Brna. Tak zatím ahoj .. Lukin H.

-
- Stálý člen
- Reputace: 3467
Zdarec
Jelikož se nám čas Vypalováku blíží a bude co by dup tak se chci zeptat jestli objednat uzený žebra který by pan Lazar šupl do udírny a my by jsme omastili huby
, držková a tatarák je jako jasnýýý...
Nebo nějaký jiný návrh???
Jóó a otázečka ohledně pivka, doveze sůdek nějakýho vašeho pivcu nebo to necháte na mě?
Možnosti je x... Třeba že Golonka vezme Kamenici a Vincenta že...

Jelikož se nám čas Vypalováku blíží a bude co by dup tak se chci zeptat jestli objednat uzený žebra který by pan Lazar šupl do udírny a my by jsme omastili huby

Nebo nějaký jiný návrh???
Jóó a otázečka ohledně pivka, doveze sůdek nějakýho vašeho pivcu nebo to necháte na mě?
Možnosti je x... Třeba že Golonka vezme Kamenici a Vincenta že...