Bacula a Palko 2024
-
- Stálý člen
- Reputace: 4987
- Obrázky: 0
Re: Bacula a Palko 2024
tak ten Tiberius je boží,kolik to má Voltů???
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
Jinak ten Tiberius vypada ze ma extremni vynos, kdyz vidim svuj ker. Hlavne kazda je jina. Tvar, ocasek, jsou to nadherne kousky. Jsem zvedavej az bude prvni zrala. Horky adept do souteze na Vypalovak, pokud stihne dozrat.
Ty papricky proste vypadaji extremne hezky, Carolina s ocaskem je proti nim okoukana nuda.
Ty papricky proste vypadaji extremne hezky, Carolina s ocaskem je proti nim okoukana nuda.
Zdravim, hele takhle. Měřený jsem to nikde nenašel, ale jeden rodič je Leviathan Gnarly Scorpion, a druhej se neví, ale pravděpodobně JPGS x Primo.
Odhadl bych, že by to mohlo mít mezi 800k - 1 000 000
Co jsem někde viděl, tak by to měl být superhot, který by neměl mít žádnou hořkou pachuť jako některé superhoty mohou mít. Tak jsem zvědavej. Určitě ti dovezu nějaké na vypalovák. Jak řiká Martin, kytka je neskutečně obsypaná, pokusim se až budu ve skleníku vyfotit
fotka mamky ze včera, je fakt jedna vedle druhý
Ahoj.
Máte to s mamkou super. Ty kytky jsou parádní a jak jsme se u piva bavili...výběr letošních odrůd máte super.
Moc hezký.
Máte to s mamkou super. Ty kytky jsou parádní a jak jsme se u piva bavili...výběr letošních odrůd máte super.
Moc hezký.
-
- Stálý člen
- Reputace: 3369
Zdarec Pražáci
Máte to super a je radost pohledět!!!
Semínka Maulera v barvě red a peach už mám taky v republice tak vysadím příští rok a uvidíte co to bude za parádu ještě z ostatníma!!!
Ať se daří a s mastnýma výrobkama zvláště Palko
Máte to super a je radost pohledět!!!
Semínka Maulera v barvě red a peach už mám taky v republice tak vysadím příští rok a uvidíte co to bude za parádu ještě z ostatníma!!!
Ať se daří a s mastnýma výrobkama zvláště Palko
-
- Stálý člen
- Reputace: 3709
Bacula