Ahoj všem.
Dnes "údržba" kytek na terase. Ostříhal jsem lupení a vyvázal kytky.
Brown Bič
Jolokia Giant Yellow
Jolokia Pedro (původní semínka)
BBG7 Peach Jami (Red)
Habanero Pedro Red
Dorest Naga
Jolokia White
Jolokia Pedro
Aji Guayana
Ztraceny popisek
Aji Pineapple
Terasa
Jami Peach Ghost
Moruga yellow
Bishop Golden Crown
Haba Maya Red
Pimenta de Neyde cross
Začíná z toho být pěkný prales. Plodí téměř vše a tak snad počasí vydrží.
Ať to všem roste.
Pedro 2024
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2500
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pedro 2024
Móóc pěkný ...
- accuface
- Stálý člen
- Reputace: 2963
Tož kamaráde, toliko zeleně to je balzám na oči, nádherný to máš. A těch plodů, řekl bych, že se rozhodně nudit nebudeš. Tak ať se ti daří.
Ahoj všem.
Na terase to hezky roste. Péči, kterou dostávají, jsem začal loni a funguje to. 1x týdně poloviční dávka hnojiva paprika rajče, 1x týdně žížalí čaj a občas voda z akvárka.
První kytka je Pimenta de Neyde cross (plod od PP) - že bych to nazval Don Pepe?
mimochodem vyseto v druhé půlce dubna. Takové info pro nedočkavce, kteří sejí již v prosinci.
Ta zelená tyčka u kytky má 120cm. Listy mají takový tmavý nádech. Stonek to má monstrózní. Zkusil bych jí jako jedu ze tří adeptů přezimovat, ale uvidím, jaký bude závěr sezóny.
Druhý dnešní kříženec je Jolokia Pedro. Semínka z kytky co dostalo loni OMO. Plody mají krásnou barvu. Připomínám, že původní semínka jsou z plodu Jolokia Orange z mé zahrady.
Druhá kytka Jolokia Pedro (semínka ze stejného plodu). Kytka má podobnou stavbu. Jen té fialové je trochu méně.
Bhut Jolokia Caramel. Druhá kytka vysetá v polovině dubna.
Jolokia Pedro. Kytka z původních semínek z roku 2020.
Habanero Pedro Red - cross Haba Maya Red
Jalapeno cross. Tohle mi vyrostlo loni a přezimoval jsem jí.
Calvo Red cross - nízký keř mnoha plody. Listy jsou opět trošku do fialova.
Dnes jsem se pověnoval křížencům. Jen aby to bylo zajímavější. Jen mi tady ještě chybí můj oblíbený 7pot Brown Bič (cross 7pot Douglah). Všechny mé křížence vytvořilo náhodné křížení a nebyl v tom úmysl. O to je to zajímavější. Letošní terasa párty přinese určitě další. Ale já se budu snažit uchovat jen semínka z prvních plodů, kdy ještě nebylo tolik květů.
Rajčata rostou parádně a jahody s malinami budou mít druhou sklizeň.
Přeji hezké dny. Ať vám to všem roste a dělá radost.
Na terase to hezky roste. Péči, kterou dostávají, jsem začal loni a funguje to. 1x týdně poloviční dávka hnojiva paprika rajče, 1x týdně žížalí čaj a občas voda z akvárka.
První kytka je Pimenta de Neyde cross (plod od PP) - že bych to nazval Don Pepe?
mimochodem vyseto v druhé půlce dubna. Takové info pro nedočkavce, kteří sejí již v prosinci.
Ta zelená tyčka u kytky má 120cm. Listy mají takový tmavý nádech. Stonek to má monstrózní. Zkusil bych jí jako jedu ze tří adeptů přezimovat, ale uvidím, jaký bude závěr sezóny.
Druhý dnešní kříženec je Jolokia Pedro. Semínka z kytky co dostalo loni OMO. Plody mají krásnou barvu. Připomínám, že původní semínka jsou z plodu Jolokia Orange z mé zahrady.
Druhá kytka Jolokia Pedro (semínka ze stejného plodu). Kytka má podobnou stavbu. Jen té fialové je trochu méně.
Bhut Jolokia Caramel. Druhá kytka vysetá v polovině dubna.
Jolokia Pedro. Kytka z původních semínek z roku 2020.
Habanero Pedro Red - cross Haba Maya Red
Jalapeno cross. Tohle mi vyrostlo loni a přezimoval jsem jí.
Calvo Red cross - nízký keř mnoha plody. Listy jsou opět trošku do fialova.
Dnes jsem se pověnoval křížencům. Jen aby to bylo zajímavější. Jen mi tady ještě chybí můj oblíbený 7pot Brown Bič (cross 7pot Douglah). Všechny mé křížence vytvořilo náhodné křížení a nebyl v tom úmysl. O to je to zajímavější. Letošní terasa párty přinese určitě další. Ale já se budu snažit uchovat jen semínka z prvních plodů, kdy ještě nebylo tolik květů.
Rajčata rostou parádně a jahody s malinami budou mít druhou sklizeň.
Přeji hezké dny. Ať vám to všem roste a dělá radost.
-
- Stálý člen
- Reputace: 3369
Zdarec Kocóre
Máš to libový jako vždy a co si budeme že... Terasa je na výhni sluníčka tak se jim tam daří a tobě zcela jistě s doutníčkem v křesílku s panáčkem v ruce taky ... No paráda !!!
Máš to libový jako vždy a co si budeme že... Terasa je na výhni sluníčka tak se jim tam daří a tobě zcela jistě s doutníčkem v křesílku s panáčkem v ruce taky ... No paráda !!!
Ahoj.Baron z Žop píše: ↑07 srp 2024 04:32Zdarec Kocóre
Musím říct, že když tam navečer sednu, dám si pivko nebo panáčka, k tomu doutníček a kochám se, tak je to pecka. Tyhle chvíle miluju.
Ahoj všem.
Pár fotek z pondělí...jen nestíhám to sem dát. Začíná to zrát...takže snad na Vypalovák budou.
Haba Maya Red
Bolivian Bumpy Orange
BBG7 Peach Ghost Jami (red)
Jolokia Yellow Giant
Fatalii Yellow se zase spustila s něčím jiným...
Jolokia Pedro 2020
Moruga yellow to taky nebude.
Tady je Naganero Scorpion Caramel
Dorset Naga
Maliny jedou druhé kolo a jahody od června průběžně
A ještě paprikosudy od matky ze zahrady
Sladké na zahradě
Kytky jedou ja z praku, tohle jsem ještě nezažil. I ty opožděnky, kterým se nechtělo, tak valí. Měl jsem Sugar Rush Peach, který měl začátkem června 8 lístků, protože jsem při sundávání helmy utrhl téměř vše. Nechal jsem si ten mini kmínek jako pokus, co to udělá. Fakt to byl prcek... Příště ho vyfotím. Kytka má teď určitě metr a plodů jak naseto. Prostě ta příroda je fakt skvělá!
Tady foceno 23.5.
Taková pidi kytka to byla mezi ostatníma. Nechtělo se jí růst.
Tak hezké dny bez krupobití a ať to dělá radost.
Pár fotek z pondělí...jen nestíhám to sem dát. Začíná to zrát...takže snad na Vypalovák budou.
Haba Maya Red
Bolivian Bumpy Orange
BBG7 Peach Ghost Jami (red)
Jolokia Yellow Giant
Fatalii Yellow se zase spustila s něčím jiným...
Jolokia Pedro 2020
Moruga yellow to taky nebude.
Tady je Naganero Scorpion Caramel
Dorset Naga
Maliny jedou druhé kolo a jahody od června průběžně
A ještě paprikosudy od matky ze zahrady
Sladké na zahradě
Kytky jedou ja z praku, tohle jsem ještě nezažil. I ty opožděnky, kterým se nechtělo, tak valí. Měl jsem Sugar Rush Peach, který měl začátkem června 8 lístků, protože jsem při sundávání helmy utrhl téměř vše. Nechal jsem si ten mini kmínek jako pokus, co to udělá. Fakt to byl prcek... Příště ho vyfotím. Kytka má teď určitě metr a plodů jak naseto. Prostě ta příroda je fakt skvělá!
Tady foceno 23.5.
Taková pidi kytka to byla mezi ostatníma. Nechtělo se jí růst.
Tak hezké dny bez krupobití a ať to dělá radost.