Jak jste na tom panove a damy s plody? Me zraje realne jen par JWGS.
Tiberius, BB, Dorsetka, zatim kvete a zadne ani male plody a obavam se, ze to do 2 mesicu na Vypalovak nestihnou, resp asi to bude hodne tesne.
Kytky jsou sice obrovske, ale kvety jsou dost pozadu. Anunnky v pohode, ale ty je treba prubezne otrhavat.
Dival jsem se na sve album 2022 a druha varka superpalivek uz mela v pulce cervence technickou zralost, ze pak v pulce srpna uz dozravaly.
Prvni varka dokonce mela v Kvetnu jiz plody a koncem Cervna prvni malinke zrale.
U hodne z vas uz vidim zelene superpalivky v technicke zralosti. Mozna za to muze to ze dostaly dost velke kvetinace a kere porad rostly a zacalo to poradne kvest az ted. Tedy alespon co se tyce superpalivek.
Martinuv balkon 2024
Re: Martinuv balkon 2024
Update, roste to, zraje to, je to barevne, co je to?
No prece chillllllllllli !
Hlidacka

Pohled na keriky ze sedaciho vaku se neomrzi

Tohle je zase pohled z balkonovych dveri ven

Vychod se neflaka. Ja myslim, ze je to jasne. Pul dne primeho svetla na Vychode je lepsi nez cely den za sklem nebo v polostinu na Jihu.

Bird eye roste jako prase, mezi temito fotkami jsou pouhe tri tydny

Prvni plody Bird eye

JWGS v pozadi je videt zrejme prvni zraly plod(jeden z tech trech co vyrostly uz v Kvetnu)

Tiberius ma prvni vetsi plody a dalsi nasazuje

Prvni BB plody pouze 1cm velke asi. Toto je ker co sel ven 1.4.2024. I pres to, ze jsem to chranil pred mrazem, tak konec chladneho Dubna ji velmi zbrzdil. To ostatne vsechny superpalivky. BB to do Vypalovaku na 100% nestiha. Technickou zralost ocekavam za mesic a za dva az tri tydny to pak nedozraje.

No prece chillllllllllli !
Hlidacka
Pohled na keriky ze sedaciho vaku se neomrzi
Tohle je zase pohled z balkonovych dveri ven
Vychod se neflaka. Ja myslim, ze je to jasne. Pul dne primeho svetla na Vychode je lepsi nez cely den za sklem nebo v polostinu na Jihu.
Bird eye roste jako prase, mezi temito fotkami jsou pouhe tri tydny
Prvni plody Bird eye
JWGS v pozadi je videt zrejme prvni zraly plod(jeden z tech trech co vyrostly uz v Kvetnu)
Tiberius ma prvni vetsi plody a dalsi nasazuje
Prvni BB plody pouze 1cm velke asi. Toto je ker co sel ven 1.4.2024. I pres to, ze jsem to chranil pred mrazem, tak konec chladneho Dubna ji velmi zbrzdil. To ostatne vsechny superpalivky. BB to do Vypalovaku na 100% nestiha. Technickou zralost ocekavam za mesic a za dva az tri tydny to pak nedozraje.
Naposledy upravil 1 dne MartinS; celkem upraveno 14x.