Ještě jsem se snažil v každém truhlíku nakombinovat vysoké rostliny s nižšími. Takže bude plno v dolním i horním patře. Během následujících dní bych chtěl ještě ostříhat některé spodní listy, aby bylo dole trochu volněji a více "průvanu".
Jaká používáte hnojiva na papričky?
Re: Jaká používáte hnojiva na papričky?
Sam jsem se s timto na balkone potykal. V nejakym 41l jsou i tri holky. Nekde dve. Vetsinu mam po jedne.
Idealni je fakt jedna kytka, jeden konteiner 15-60l. Ale ja s tim dost bojuji. Dost jsem rozdal v praci, ale zase jsem dostal nove druhy a nejak jsem to musel proste tam dostat
Jsem pripraveny to pak lehce prostrihnout nebo ohybat abych se vesel. Normalne jsem proti tomu, letos to ale zrejme bude potreba.
Pokud se vice rozjedou, jako nouzovku muzu pouzit i cast vychodniho balkonu. Jenze tam je prime slunecni svetlo jen cca do 11h.
Kytky mas hezke a uz poradne tedy, tak at se jim i tobe dale dari
Idealni je fakt jedna kytka, jeden konteiner 15-60l. Ale ja s tim dost bojuji. Dost jsem rozdal v praci, ale zase jsem dostal nove druhy a nejak jsem to musel proste tam dostat

Jsem pripraveny to pak lehce prostrihnout nebo ohybat abych se vesel. Normalne jsem proti tomu, letos to ale zrejme bude potreba.
Pokud se vice rozjedou, jako nouzovku muzu pouzit i cast vychodniho balkonu. Jenze tam je prime slunecni svetlo jen cca do 11h.
Kytky mas hezke a uz poradne tedy, tak at se jim i tobe dale dari

- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9552
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Xklop, truhlíky ok, ale není dobré tam mít třeba Aji a podobně. Rosení je zbytečné už, venku je dobrá vlhkost, to není jako v bytě, když už tak večer před zaléváním a treba vitality komplex jako hnojivo na list. Jinak krystalizace nevadí, přilít vodu a protřepat a nemíchat.
Děkuji. Některé kytky rostou fakt závodní rychlostí. Na jedné Jalapeňo už začínají zelené papričky měnit barvu na "černou", předpokládám že začínají "dozrávat??MartinS píše: ↑07 kvě 2024 01:04Sam jsem se s timto na balkone potykal. V nejakym 41l jsou i tri holky. Nekde dve. Vetsinu mam po jedne.
Kytky mas hezke a uz poradne tedy, tak at se jim i tobe dale dari![]()
S místem na balkoně nic udělám. Krom těch paprik tam jsou tři 60l keramické truhlíky s okrasnými stromky.

Díky za odpověď. Kombinaci v truhlíku určovala velikost kytek než druh.... Ale mám v tom trochu hokej...Tea Racer píše: ↑07 kvě 2024 07:42Xklop, truhlíky ok, ale není dobré tam mít třeba Aji a podobně. Rosení je zbytečné už, venku je dobrá vlhkost, to není jako v bytě, když už tak večer před zaléváním a treba vitality komplex jako hnojivo na list. Jinak krystalizace nevadí, přilít vodu a protřepat a nemíchat.

Jala purple naprikad i cerne perly dozravaji do cervene.
I kdyz prochazi klidne ze zelene pres cernou. Cerna jako finalni je dost vyjimecna a spise to muzes potkat u nejake superpalivky.
I kdyz prochazi klidne ze zelene pres cernou. Cerna jako finalni je dost vyjimecna a spise to muzes potkat u nejake superpalivky.