Priznávam že som prebehol iba názvy a rád vidím papričky s dievčenskými menami ako napr. 7 Pot Katie či táto Aji Monika. Opačne, vo francúzsku mávajú devy krstné meno Cayenne - A woman who is like a hot spice
Inak Monika má dosť pokrútené tvary a ak dobre vidím na texashotpeppers tak aj prúžky? Pekná odroda na oko a určite aj na chuť. Tak nech sa ti s ňou darí.
[/quote]
Zajímavý způsob výběru, myslím tím podle dívčího jména . Jinak jsi to trefil, Aji Monika je z eshopu Texashotpeppers, ale nezdá se mi, že by měla mít proužky. Spíš jsem zvědav na pálivost, tento eshop ji vesměs neuvádí.
Accuface 2024 - na půl cesty
- Blixa
- Stálý člen
- Reputace: 1328
- Obrázky: 0
Re: Accuface 2024 - na půl cesty
Asi si to prehliadol, ale na stránke píšu: "This is a baccaum variety with medium heat, nice fruity flavor, that ripens to a pale yellow, with gold stripes." Dokonca zlaté Som zvedavý ako sa ti s ňou bude dariť.
Hudobná výchova no.29 - Tisíc let - ...možná že spíme všichni...
- accuface
- Stálý člen
- Reputace: 3007
Díky za upozornění, já jsem se díval pouze na fotky plodů a text jsem nečetl. Podle popisu to vypadá velice zajímavě. Dokonce mi vyklíčila, tak se mám na co těšit.
Krásně vše doženou, jako vždy! Máš to parádní. Já Ti tady taky schovávám modelku (nebo dvě?). No uvidíme. Měl bych jet cca za 2-3 týdny kolem, tak bych Ti to hodil.
- accuface
- Stálý člen
Klidně se zastav, rád tě uvidím, jsem zvědavej, co jsi mi vybral tentokrát. Jinak doufám, že to kytky doženou, některý jsou fakt ještě malý. Ale parapet v ložnici je plnej, není tam jediný volný místo , žena není moc nadšená
- accuface
- Stálý člen
Zdravím všechny po delší odmlce a přidávám pár fotek i s reportem. Rostlinám se daří na výbornou, některé už začaly nasazovat první květy a v ložnici už mám celkem prales. Ven půjdou zhruba za tři týdny, tak si nedokážu představit, kam až povyrostou. Pár rostlin je ještě celkem malého vzrůstu a tak doufám, že to ještě doženou. Až na pár odrůd, které mi nevyklíčily, jsem spokojen. Tak hodně zdaru všem.