v pěstování rozhodně nejsem nováčkem. Začal jsem někdy v roce 2012 jako každej jinej na balkoně a tak, ale nikde jsem svoje fotky nebo příspěvky nesdílel. Pak přišel facebook a skupiny, který se věnovaly chilli a všemu kolem, ale taky se tam začaly zjevovat reklamy a tak jsem byl nucenej přejít na tuhle "starou" metodu, abych měl klid.
Předpěstovávam si pod LEDkama a pak je hážu ven na zahradu, což se mi osvědčilo, jako nejlepší způsob, jak mít potom venku hezký, silný a zdravý rostlinky plný života. Lokace Plzeň a Plasy, což asi každej poznal z toho, jak píšu (mluvim)

Letos jsem sázel jenom Trinidad Scorpion Butch T(aylor), takže nemam ani fotky, ale na příští rok s návratem ke kořenům mam nachystaný i starší odrůdy ze semen vybraných z mnou pěstovaných papriček:
Mojo Blackie
Blue Ghost Purple
Dorset Naga
Shishito Blackout
Hallows Eve
Bhut Jolokia Salmon
Purple Ufo
Pockmark Orange
Pink Tiger
Jalapeno Giant
To jsou semena z roku 2020 a letos ještě nakoupím určitě novinky nebo nějaký druhy, co jsem dlouho neviděl atp. Doufám, že se tu budeme v poklidu vídat a sdílet si fotky a dojmy

PS: nejsem proti výměně, nákupu, prodeji semen nebo zbylých rostlin - stačí se zeptat