Představení

Vaše koníčky, krom pěstování chilli :tiphat:
pp87
Nováček
Reputace: 4
Obrázky: 0

Představení

Příspěvekod pp87 » 31 říj 2023 14:19

Zdarec všichni,
v pěstování rozhodně nejsem nováčkem. Začal jsem někdy v roce 2012 jako každej jinej na balkoně a tak, ale nikde jsem svoje fotky nebo příspěvky nesdílel. Pak přišel facebook a skupiny, který se věnovaly chilli a všemu kolem, ale taky se tam začaly zjevovat reklamy a tak jsem byl nucenej přejít na tuhle "starou" metodu, abych měl klid.

Předpěstovávam si pod LEDkama a pak je hážu ven na zahradu, což se mi osvědčilo, jako nejlepší způsob, jak mít potom venku hezký, silný a zdravý rostlinky plný života. Lokace Plzeň a Plasy, což asi každej poznal z toho, jak píšu (mluvim) :thumbup:

Letos jsem sázel jenom Trinidad Scorpion Butch T(aylor), takže nemam ani fotky, ale na příští rok s návratem ke kořenům mam nachystaný i starší odrůdy ze semen vybraných z mnou pěstovaných papriček:

Mojo Blackie
Blue Ghost Purple
Dorset Naga
Shishito Blackout
Hallows Eve
Bhut Jolokia Salmon
Purple Ufo
Pockmark Orange
Pink Tiger
Jalapeno Giant

To jsou semena z roku 2020 a letos ještě nakoupím určitě novinky nebo nějaký druhy, co jsem dlouho neviděl atp. Doufám, že se tu budeme v poklidu vídat a sdílet si fotky a dojmy ;) Láďa

PS: nejsem proti výměně, nákupu, prodeji semen nebo zbylých rostlin - stačí se zeptat :tiphat:

lazar
Stálý člen
Reputace: 2842

Re: Představení

Příspěvekod lazar » 31 říj 2023 15:35

Zdarec, vítej na fóru, super představení, ať se daří.... :thumbup:
Každé sousto je lepší než to poslední.. :angry1:
> foto 2021 < - > foto 2022 <
> foto 2023 <

Pedro
Stálý člen
Reputace: 4306

Re: Představení

Příspěvekod Pedro » 31 říj 2023 16:01

Ahoj.
Buď zde vítán. Já zase nemám žádné fb at., takže pro mne je tato "stará" metoda úplně nejlepší.
Nehledě na naše místní srazy a akce, to je totiž pecka.
V každém případě ať se daří, vše roste jak má a budu se těšit na dokumentaci pěstování.

Zpět na „Představte se v chilli fóru“