červené papriky mi dozrievajú do žlta
-
- Nový člen
- Reputace: 19
- Obrázky: 0
červené papriky mi dozrievajú do žlta
Ahoj, niektoré červené odrody mi dozrievajú do žlta/oranžova, chutia dobre aj pal majú 100% . sú vo foliovniku, svieti na nich slnko, listy nejavia známky prehnojenia - dostavajú na 9l krhlu 1 odmerku kristalonu a 1 odmerku vitality komplexu na striedačku každých 7 dni. Konkretne červené habanera a červené cayany - prvé cayany dozreli normalne do červena, teraz zrejú do žlta. Ak robím nejakú chybu, tak to nabudúcu sezonu chcem napraviť. Viete čo by tomu mohlo byť?
Re: červené papriky mi dozrievajú do žlta
Za to nemuzes, muze to byt necim smrncnute. Premyslim kdyz jsem mel haba cervene, to vubec pres zlutou ani oranzovou neslo. Proste ze zelene zacalo rovnou cervenat. Mohlo se to prokrizit i tobe pokud jedes seminka ze svych kytek napriklad.
Klidne muzes vytahnout seminko z cerveneho cayene, zasadis a pristi rok vyroste rostlina, u ktere plody budou koncit ve zlute barve.
Zalezi vedle ceho to bylo ten predchozi rok. Pokud jsi to cele ale myslel v ramci jedne sezony a jednoho kere, tak je to jen o casu. Jakoze prvni varka plodu treba cervena a ted se tomu nechce. Nepoznal jsem z tveho prispevku jaky pripad presne popisujes.
Klidne muzes vytahnout seminko z cerveneho cayene, zasadis a pristi rok vyroste rostlina, u ktere plody budou koncit ve zlute barve.
Zalezi vedle ceho to bylo ten predchozi rok. Pokud jsi to cele ale myslel v ramci jedne sezony a jednoho kere, tak je to jen o casu. Jakoze prvni varka plodu treba cervena a ted se tomu nechce. Nepoznal jsem z tveho prispevku jaky pripad presne popisujes.