
Díky za inspiraci a peckovní fotoreport, příští týden se o to taky pokusím ( nálož chilli trochu zredukuju

Tak jen houšť, Hyňo

Pedro píše: ↑17 pro 2022 22:04Zdravím Velkovezíre! Zpracování papričky a sůl je geniální. Zachová to chuť a vůni zvolené směsi.![]()
Mám jak jednodruhové, tak směsky a jako koření pecka. No a Tvůj název zcela vystihuje použité suroviny.![]()
Pro tentokrát ač nerad
s tebou musím nutně souhlasit,pro denní užití jsem dával sušené mleté Haba Chocolate,ovšemže to je vynikající kořenka,ale čerstvé mixlé se solí je úplně jiná soutěž,třeba do vývaru nebo do karburátorů je to neskutečný rozdíl,opravdu je chuť daleko výraznější a o palu ani nemluvit,pro běžné vaření taky super,takže klobrc dole Pedrouši
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host