Accuface 2022 - rok Aji
-
- Stálý člen
- Reputace: 2977
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
-
- Stálý člen
- Reputace: 3466
Re: Accuface 2022 - rok Aji
Zdarec
Víťane máš to luxusní, hraje to všema barvama a máš tam toho ještě požehnaně

Víťane máš to luxusní, hraje to všema barvama a máš tam toho ještě požehnaně

- lazar
- Stálý člen
- Reputace: 3261
Parádní kousky 

Každé sousto je lepší než to poslední..
> foto 2021 < - > foto 2022 < - > foto 2023 < - > foto 2024 < - > foto 2025 <

> foto 2021 < - > foto 2022 < - > foto 2023 < - > foto 2024 < - > foto 2025 <
Super kytky. A to si vzpomínám na začátek vlákna, jak jsi se bál, že to letos nepůjde.
No a ta Vánoční jolokia stále plodí!
To mám radost. Co myslíš, potkala se snějakou Tvojí aji? Že by z toho mohl být zajímavá cross
Kdyby jsme zkusili nějaké semínko z té jolokie od Tebe...
No co zkušenější pěstitelé na to? Mohlo by to být zajímavé, když byla sama mez ajinama.

No a ta Vánoční jolokia stále plodí!

No co zkušenější pěstitelé na to? Mohlo by to být zajímavé, když byla sama mez ajinama.
- accuface
- Stálý člen
- Reputace: 3170
No bylo by to asi zajímavé, kdyby se mi zkřížila Jolokia s nějakou Aji. Vedle Jolokie jsou nejbližší kytky tyto - Sugar Rush x Aji Mango, Grenada Seasoning a Aji APS Strawberry, a v další řadě pak Aji Pineapple Orange, Cheiro do Norte a Aji Ghost Red. Jestli budeš chtít nějaké semínko z Jolokie, tak dej vědět, ať ti něco odložím.Pedro píše: ↑30 zář 2022 10:18Super kytky. A to si vzpomínám na začátek vlákna, jak jsi se bál, že to letos nepůjde.![]()
No a ta Vánoční jolokia stále plodí!To mám radost. Co myslíš, potkala se snějakou Tvojí aji? Že by z toho mohl být zajímavá cross
Kdyby jsme zkusili nějaké semínko z té jolokie od Tebe...
![]()
- accuface
- Stálý člen
- Reputace: 3170
Tož zdarec všem vespolek, po delší odmlce trochu fotek a informací s blížícím se koncem sezóny. Počasí zatím celkem drží a tak se rostliny zřejmě rozhodly, že doženou to, co prozatím nestihly. Stále dozrávají další plody, některé mají ještě i květy a pouze asi dvě kytky jsou již bez plodů. U dvou rostlin mám problém s dozráváním, už více jak měsíc plody nic nedělají a tak je už asi ani neochutnám - možná je zkusím přesunout dovnitř a třeba ještě dojdou. Níže uvedené fotky jsou ze včerejšího sběru.