Mšice
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mšice
Chyba byla v tom, že jsi koupil jen nimbový olej, (který je sice levnějsí, ale není to přípravek z něj vyrobený) Neem Azal je z něj vyrobený, ale je mimo jiné emulgovaný... pokud použijes olej, pak to moc neučinkuje, když koupíš jen základní surovinu....JurassicChilli píše: ↑01 zář 2022 17:39
Neem Azal som nemal, ale pred dvomi rokmi som si kúpil nimbový olej z ktorého sa Neem Azal vyrába a ten neúčinkoval vôbec. Bolo to ako postrekovanie čistou vodou. Tak neviem kde bola chyba. Neem Azal je možno dobrý, ale nimbový olej ma sklamal.
Mně učinkuje Neem Azal opravdu viditelně, mnohým také.
- radkiii
- Stálý člen
- Reputace: 370
- Obrázky: 0
Tohtoročná skúsenosť. Všetko mám na južnej terase a riešil som raz mšice. Úplne izolovane mám vnútri na chodbe na severnom okne 3 rastlinky v malých květináčoch. Len tak na okrasu. Otvorená nonstop ventilačka. Substrát mám ten istý. A tam som riešil mšice asi 3x, smutnice a okrem toho ešte nejaká iná čierna háveď a asi aj nejaká choroba, lebo mám plno čiernych škvŕn všade. Takže by som bol opatrný, čo sa kam môže, či nemôže dostať

Dnes mi ten Sanium našťastie vymenili, chcel som skúsiť Neem Azal ale zase nemali, tak som vzal zase Mospilan.
Mám 1.5g balenie, do akého množstva vody mám z toho zarobiť koncentrát na tie vošky?
Mám 1.5g balenie, do akého množstva vody mám z toho zarobiť koncentrát na tie vošky?
Na krabicce by melo byt napsane redeni.
Rozdelis prasek treba cca na tretiny a tim ziskas 0,5g a ten podle redeni das s vodou.
Z hlavy uz si nepamatuji jestli to bylo 0,5l na 0,5g ... mozna? Mrkni na krabicku, tam to bude.
Rozdelis prasek treba cca na tretiny a tim ziskas 0,5g a ten podle redeni das s vodou.
Z hlavy uz si nepamatuji jestli to bylo 0,5l na 0,5g ... mozna? Mrkni na krabicku, tam to bude.
Ono je to skoro nemožné od oka bez presnej váhy deliť, je to jemnučký prášok a všade v rohoch sáčku.
Riedenie z návodu
Paprika: Voška broskyňová- 1.5g na 15l vody.
Môžem zarobiť koncentrát 1.5g na 1.5l vody a ten potom riediť do postrekovača 1:10?
Mám to Vošku broskyňovú? Lebo píšu aj o nejakých jablčných voškách, tam je koncentrát silnejší.
Riedenie z návodu
Paprika: Voška broskyňová- 1.5g na 15l vody.
Môžem zarobiť koncentrát 1.5g na 1.5l vody a ten potom riediť do postrekovača 1:10?
Mám to Vošku broskyňovú? Lebo píšu aj o nejakých jablčných voškách, tam je koncentrát silnejší.