Péťova zahrada 2022
-
- Stálý člen
- Reputace: 1011
- Obrázky: 0
Re: Péťova zahrada 2022
Zdarec, tož moc se toho nemění, celkově si rostlinky rochní, což je fajn, asi 10 dnů staré foto

tak striped si dal načas, ale tento stromek se povedl, 9 z 10 proužkuje, tak snad to pofrčí dál

1. stromek.............................................................. 2. stromek má trošku zpoždění

SRP Long, první vlna proběhla v poho, ve druhé vlně se začínají některé kroutit či ocáskovat, trošku zvláštní

aji golden, největší pracant. velká spokojenost

penec, poměrně velký stromek s dlouhými šlahouny

největší a nejhezčí obluda, jako jedinej stromek ovšem ještě nezraje. zatím jsem v klidu, páč má čas a ostatní solidně sypou.
snad to bude chuťovka, omlouvám se za foto, nevleze se do záběru

nemám tucha, ale chutná velmi dobře -) sněhobílá krémová barva

friariello, pracant, dostane příští rok šanci

tak striped si dal načas, ale tento stromek se povedl, 9 z 10 proužkuje, tak snad to pofrčí dál
1. stromek.............................................................. 2. stromek má trošku zpoždění
SRP Long, první vlna proběhla v poho, ve druhé vlně se začínají některé kroutit či ocáskovat, trošku zvláštní
aji golden, největší pracant. velká spokojenost
penec, poměrně velký stromek s dlouhými šlahouny
největší a nejhezčí obluda, jako jedinej stromek ovšem ještě nezraje. zatím jsem v klidu, páč má čas a ostatní solidně sypou.
snad to bude chuťovka, omlouvám se za foto, nevleze se do záběru
nemám tucha, ale chutná velmi dobře -) sněhobílá krémová barva
friariello, pracant, dostane příští rok šanci
-
- Stálý člen
- Reputace: 2419
Tak o proužkovanou se hlásím o plod, nebo o pár semínek. Ta moje chutná, dělá radost, ale ani jeden proužek. Všechny plody končí v červené a ne v "oranžové" s proužky.
Každý máme svoji úchylku. Život je otázkou priorit.
-
- Stálý člen
Zdarec, tož nějaký plod či semínečko bude, žádný problém. Plánuji cestu do Žop, tak očekávám, že se tam uvidíme.
Jináč zvláštní, že nemáš žádný proužek...to je škoda, páč s proužky je to krasavice. Mě to pouze v červené barvě nebere.
Zdroj máme myslím stejný, předpokládám i várku. Tak těžko říct, kde je zakopaný pes...
Měl jsem ji minulý rok v květináči a rostlina malá, plodů decentně, ale sem tam proužky byly.
Letos mají úplně jiné podmínky. Je to o parník lepší.
Druhý stromek se pomalu vybarvuje a proužkuje taky a plody vypadají zdravě, i když je má menší. To se není čemu divit, hnojivo to vidělo naposled nevím kdy...Proužků bude dost.

-
- Stálý člen
- Reputace: 2419
Tak prosím o jeden proužkovaný plod, předání na vypalováku. Chuťově mi hodně sedla. Jen jedna věc mi u ní malinko deptá. U většiny paprik semínka pitvám. Raději si vychutnám chuť papriky a zmírním trochu pal a taky ta konzistence semínek mi nějak moc neuspokojuje. Semínka nechávám pouze v Chunance, kde je beru jako nedílnou součást a bez nich by to bylo něco jinýho a ne Chunanka. Sugar rush striped, kterou mám ve skleníku (zdroj je také zdejší aji KRÁL) je hodně krabatá a po rozpůlení se semínka ze záhybů blbě pitvají. Asi na to pitvání nakonec rezignuji

Každý máme svoji úchylku. Život je otázkou priorit.
-
- Stálý člen
- Reputace: 256
Pěkné fotky i pěkné rostlinky
a krásně proužkované striped
ona je moc dobrá i ta bez proužků, ale není to ono...

-
- Stálý člen
Rostlinky ve skleníku i květináčích v cajku.

sugar rush orange dozrává, poslední opozdilec. konečně první plod sežrán, nicméně tak rychle, že se nestačil blejsknout, příště.
další chuťovka, je znát, že je to série sugar rush...šťavnatá, křupavá mňam. vypadá to na stálici i přes to nekonečné čekání
sušení, tentokrát haba neon a rajčátka

kbx odšťavněno, už se nevědělo, co s tím

sugar rush orange dozrává, poslední opozdilec. konečně první plod sežrán, nicméně tak rychle, že se nestačil blejsknout, příště.
další chuťovka, je znát, že je to série sugar rush...šťavnatá, křupavá mňam. vypadá to na stálici i přes to nekonečné čekání

sušení, tentokrát haba neon a rajčátka
kbx odšťavněno, už se nevědělo, co s tím