Zdravím, právě vařím guláš a chtěl bych do něj dát chilli který jsem letos poprvé vypěstoval.
Ale nevím kolik toho tam mam dát, aby to bylo příjemně pálivé (pot na čele nevadí) ale aby se to dalo jíst a nemusel ho vyhodit...
Mám tu tyhle odrůdy:
Black Pearl
Bolivian Rainbow
Ethiopian Red
Všechny jsou v sušeném stavu.
Poraďte prosím začátečníkovi.
Jaké chilli do guláše?
- gandalf
- Stálý člen
- Příspěvky: 2129
- Registrován: 20 srp 2011 19:49
- Reputace: 2439
- Obrázky: 0
- Bydliště: Netolice
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaké chilli do guláše?
Já bych ti doporučoval tam to chilli přidávat postupně po menších částech, abys mohl ostrost regulovat. Já osobně do guláše preferuji sladší odrůdy. Potom dochutím ostřejším.
Re: Jaké chilli do guláše?
No tak sem tam nakonec hodil jednu Bolivian Rainbow (asi 4cm dlouhou) a není to vůbec znát.
Tak příště zkusím přidat víc.
Tak příště zkusím přidat víc.
- gandalf
- Stálý člen
- Příspěvky: 2129
- Registrován: 20 srp 2011 19:49
- Reputace: 2439
- Obrázky: 0
- Bydliště: Netolice
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaké chilli do guláše?
Musíš ochutnávat
- stalker251
- Stálý člen
- Příspěvky: 300
- Registrován: 16 pro 2012 00:33
- Reputace: 18
- Obrázky: 0
Re: Jaké chilli do guláše?
dej tam morugu a infinity
http://www.youtube.com/user/stalker2512?feature=mhee" onclick="window.open(this.href);return false;
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 52 hostů