vsezved píše: ↑12 črc 2022 09:39
Mimochodem jak je to s tímhle modelem trička oproti loňským? Ptám se proto, poněvadž mi sušička loňské tričko poněkud zmenšila, tak jestli raději nevzít o číslo větší.
Jasně, sušička, to známe...

Letos budou volnější, stejný model jako v roce 2019 - zeptej se kdyžtak Erba, jak mu sedí

[/quote]
Zdar padri. Když už jsem byl zmíněn ohledně triček, tak můj skromný názor. Trička super věc, Mám 2 z každého ročníku a všechno fajn, mimo poslední model. Bylo to zmíněno vícekrát, osobně bych výrobci tenhle model omlátil o hlavu. Já mám nejraději ty první červený, mimochodem velmi kvalitní. Světle modrý i černý taky v pohodě, poslední dva roky propad.
Jinak bych asi využil tohoto příspěvku a sdělil, že jsem letos víceméně mimo hru, problémy v době výsevu a další věci mě nutí k dvěma závažným věcem. Letos nebudu vařit pro Vypalovák omáčky ( možná dodám jednu) a nebudu dodávat plody na výstavku, tj přesně specifikované odrůdy. Pokud mi situace dovolí možná bych dodal přebytky sišeného chilli z loňska a zřejmě zvládnu nějaký ,,kalňáky".
Abych uvedl věci na pravou míru dodávám, že v tuto dobu kdy se mnozí mohou chlubit zrajími plody i chinnesek, já mám pár brčálových rohů a vraždy mi sotva kvetou a to ještě ve velmi omezeném množství. Druhá podstatná věc, ze zdravotních důvodů jsem tak rád že odsloužím svoje v práci a nemám sílu se věnovat chilli tak jako doposud.
Rád, pokud bude zájem a vyjde mi to, se zúčastním. Tak nějak na čumendu s tím, že si to nedodáním věcí, tak nějak zafinancuji.
Tohle prohlášení je vlastně první , takže vlastně jsem o tom s nikým ještě nemluvil. Rád vás všechny uvidím, přes všechny strasti si nedovedu představit, že bych neviděl vaše capsaicinový huby.