Zdravím, měl bych dotaz ohledně toho, která chilli odrůda má nekratší dobu zrání....ideálně si představuju něco méně "jedovatého"...asi na úrovni jalapeňos, trunky, black olive, béros apod. Jedná se mi o to, že bych chtěl mít nějaké čerstvé chilli na "Ježíška" nebo Nový rok, případně i později....prostě přes "hluché období" - zimu. Taky bych to chtěl mít v bytě a aby to nebylo brutální "křovisko" a vlezlo se to za okno na parapety. Pokud někdo máte tipy a zkušenosti na takový nesmysl co si představuju, budu vděčný když sem písnete ,-)

p.s. myslím tím vypěstovat od semínka
Chilli rookie i rockie,nehledám extrémy,spíš zajímavé chutě.19-20´ jsem zahájil svou první

sezónu.A jelikož máme galaktickou spotřebu všemožných past,chilli a jiných laskomin,pídím se po výnosných odrůdách středního spektra atomové stupnice,aby nezabraly stodolu neb domeček není nafukovací.