Jelikož Koniash z důvodu karantény

Tlačka hotová a pro remcaly a ty kdo to nejí

Ahoj. Tak se koukej Ty i koniash vyléčit a když ne teď tak na jaře se uvidíme.Erben61 píše: ↑27 led 2022 10:28Zdarec. Zdá se že i přes dvouletou masírku existují i jiné nemoci než Covid. Test předevčírem ve 14 hodin, večer teplota (ač na ně netrpím) 38,5 špatná noc, včera zlepšení. Zvláště se mi ulevilo, když mi přišla smska, že jsem negativní což bylo možná i psychikou. Nabízí se však otázka, co v tom už dvouletým zmatku vlastně funguje bezchybně a po střídání vlád zvláště a co všechno už zvojtil nový ministr zdravotnictví, jestlipak nejsem jedním z dlouhé řady lidí kterým ty testy vychází na střídačku a nevím tudíž která bije. Nicméně marodím, povaluju se všeiijak a doktor mi řekl, abych odpočíval a v případě zhoršení okamžitě volal jemu nebo RZtu. A na závěr, fakt mě ten srázek sere, už jenom kvůli tomu žrádlu, který tam bude, Baron mi volal a chystá tlačenku a to je klasika kterou já mám túúúúze rád o dalších věcech nemluvě. No hoši užijte si to, svět se v pochvu obrací a to co sežereš, vypiješ a užiješ to ti už nikdo nevezme.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti