To se jí studené - jde o fermentovaný výrobek uzený studeným kouřem.
Moravský sraz
- 
				petr.polasek
- Stálý člen
- Reputace: 2979
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moravský sraz
- lazar
- Stálý člen
- Reputace: 3342
Tož toto   

Každé sousto je lepší než to poslední..   

> foto 2021 < - > foto 2022 < - > foto 2023 < - > foto 2024 < - > foto 2025 <

- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228

Zdarec přátelé. Na dnešek jsem měl šichtu a dosloužil jsem ji s velkým přemáháním. Zdá se že jsem chytil covid, takže jsem na neschopence, byl jsem na testu a uvidíme zda se to potvrdí. Párkrát v životě jsem už měl chřipku, příznaky jsou podobné, asi mám kliku, že při mých prokouřených plicích na mě dopadla kosa v podobě až této varianty, když jsem v klidu tak to zatím udýchávám, udělat pár kroků chcípám. Takže zítra bych měl vědět tutovku, v každým případě budu muset srázek v Žopech odmávat. Mrzí mě to, těšil jsem se.
 Zdarec přátelé. Na dnešek jsem měl šichtu a dosloužil jsem ji s velkým přemáháním. Zdá se že jsem chytil covid, takže jsem na neschopence, byl jsem na testu a uvidíme zda se to potvrdí. Párkrát v životě jsem už měl chřipku, příznaky jsou podobné, asi mám kliku, že při mých prokouřených plicích na mě dopadla kosa v podobě až této varianty, když jsem v klidu tak to zatím udýchávám, udělat pár kroků chcípám. Takže zítra bych měl vědět tutovku, v každým případě budu muset srázek v Žopech odmávat. Mrzí mě to, těšil jsem se.   

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
						Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
- 
				Mikymoto
- Stálý člen
- Reputace: 1164
Hele na tu mrchu bacha - nepodceňovat a v případě problémů nemachrovat a volat sanitku. Půlka rodiny prošla v pohodě s minimálními příznaky, druhá polovina lehla na matrace jak mafiáni na týden až dva. Babču a mámu odvezli na kapačky do nemocnice a já sám měl už taky sbaleno - ač relativně mlád, tak bez inhalátorů s Kortikosteroidy bych nejspíš taky skončil na kyslíku. Netvrdím, že se má člověk podělat před brodem, ale respekt je na místě - přeju rychlý uzdravení a pohodovej průběh.

- 
				Baron z Žop
- Stálý člen
- Reputace: 3493
Zdarec   všichni nedočkavci !!!
  všichni nedočkavci !!!
Tchoří scuk už se nám blíží a já už začal s přípravou nějakýho dlabance na víkend a to mě ještě Lazar přišel o víkendu vyjíst a vypít od lahváčů Bock
  Bock
Což o to schůzka to byla inspirující v tom že mě utvrdil že někdy o víkendu upeču pár čuníkovských ocásků ať je žíža veliká a když už sem u toho pivka tak jsou domluvený 3 různý termosky a to pivovar Medvěd Vrchlabí doveze Wlasta, pivovar Valmez no ale který? doveze Koniash, a stout z Parníku zařídil sem já... Tož ať se Vám už sliny sbíhají že Vikto a špekulujícím hodně zdaru do pátku...

všichni nedočkavci !!!
  všichni nedočkavci !!!Tchoří scuk už se nám blíží a já už začal s přípravou nějakýho dlabance na víkend a to mě ještě Lazar přišel o víkendu vyjíst a vypít od lahváčů
 Bock
  BockCož o to schůzka to byla inspirující v tom že mě utvrdil že někdy o víkendu upeču pár čuníkovských ocásků ať je žíža veliká a když už sem u toho pivka tak jsou domluvený 3 různý termosky a to pivovar Medvěd Vrchlabí doveze Wlasta, pivovar Valmez no ale který? doveze Koniash, a stout z Parníku zařídil sem já... Tož ať se Vám už sliny sbíhají že Vikto a špekulujícím hodně zdaru do pátku...
- lazar
- Stálý člen
- Reputace: 3342
Každé sousto je lepší než to poslední..   

Tak snad se mi podarilo najit vse.
Koniashovi DP90 + GC-4 (pri hledani tyci k te DP90 jsem se zapotil )
 )
Budes tam mit jedno modularni okno, dalsi si podle potreby zadelas. Nasel jsem asi 4 zaplaty. K ledce jsem nasel i puvodni zaveseni, ale jeste ti beru nejaky dalsi provazy kdybys potreboval. Nemam ji zmerenou, vyzkousime, zmerime a reknu ti k tomu co a jak.
Jen vim ze 25cm uz je kritickych a muze se zacit kytka palit...
Baronek ma u me nejaky textil co jsem nasel. Ne, ponozky ani trenky to nejsou
Palkovi ktery nejede, ale cestou mu hodim DP60 + vratim Viparspectru + a mozna dostanu s sebou nejakou dobrotu na Moravu pro vas vsechny.
No skoro plnej kufr veci Takze bagaz co se nevejde do kufru, tak asi mezi nohy pak.
 Takze bagaz co se nevejde do kufru, tak asi mezi nohy pak.
Plan je Patek rano 8:30 u Palka, kolem 9:15 naberu Petra Polaska a kolem 10:15 bychom mohli byt v Bolce.

Koniashovi DP90 + GC-4 (pri hledani tyci k te DP90 jsem se zapotil
 )
 )Budes tam mit jedno modularni okno, dalsi si podle potreby zadelas. Nasel jsem asi 4 zaplaty. K ledce jsem nasel i puvodni zaveseni, ale jeste ti beru nejaky dalsi provazy kdybys potreboval. Nemam ji zmerenou, vyzkousime, zmerime a reknu ti k tomu co a jak.
Jen vim ze 25cm uz je kritickych a muze se zacit kytka palit...
Baronek ma u me nejaky textil co jsem nasel. Ne, ponozky ani trenky to nejsou
Palkovi ktery nejede, ale cestou mu hodim DP60 + vratim Viparspectru + a mozna dostanu s sebou nejakou dobrotu na Moravu pro vas vsechny.
No skoro plnej kufr veci
 Takze bagaz co se nevejde do kufru, tak asi mezi nohy pak.
 Takze bagaz co se nevejde do kufru, tak asi mezi nohy pak.Plan je Patek rano 8:30 u Palka, kolem 9:15 naberu Petra Polaska a kolem 10:15 bychom mohli byt v Bolce.
					Naposledy upravil 1 dne MartinS; celkem upraveno 26x.

- 
				Baron z Žop
- Stálý člen
- Reputace: 3493
Zdarec   

Vy už vyrážíte zítra? Juchůůů 

Ale termosky budou až v pátek tak si vystačíme s kořkou a kuželkama...

Vy už vyrážíte zítra? Juchůůů

Ale termosky budou až v pátek tak si vystačíme s kořkou a kuželkama...