Tak sudý týdny mám v péči kluky. Tak se nemůžu na víkend spakovat a odjet chlastat. I kdybych tisíckrát chtěl.

Tak uděláš hošíkům výlet,v Pátek večer je mlaskneš k Lazarovic děcanám,v sobotu pochůzka na Hostýnek pokud se moc nezprasíš,a budou uvýletovaní až běda,koupíš jim na Hostýnku hostie a křížek a basta šmidli
 Tak uděláš hošíkům výlet,v Pátek večer je mlaskneš k Lazarovic děcanám,v sobotu pochůzka na Hostýnek pokud se moc nezprasíš,a budou uvýletovaní až běda,koupíš jim na Hostýnku hostie a křížek a basta šmidli  

Zdarec!
 Zdarec!
 :
 :
Nazdar MarťasMartinS píše: ↑21 led 2022 09:44Panove, mate vsichni na predpest cim svitit a kde pestovat? Growboxy stale k dispozici - aneb kdo si rekne, jsou jeho.
Mel bych pripadne i na zapujceni nejake LEDKY.
Nakonec zrejme nebudu potrebovat sveho mazlika a tem dozpovednejsim z vas jej rad pujcim:
https://www.bestgrow.cz/gc-led/greenception-led-gc-4/
Moznost Ledky pak vratit na Dachovech nebo pri jine prilezitosti. Growboxy uz zpet nechci
 tak pokud by Jsi nepochyboval o mé zodpovědnosti,tak bych si mazlíka na odzkoušení zapůjčil velmi rád a jeden větší growbox na test taky,v growboxu jsem ještě nikdy neplantil a zkusil bych rozdíl u stejných kytek growbox/stavební vědro
 tak pokud by Jsi nepochyboval o mé zodpovědnosti,tak bych si mazlíka na odzkoušení zapůjčil velmi rád a jeden větší growbox na test taky,v growboxu jsem ještě nikdy neplantil a zkusil bych rozdíl u stejných kytek growbox/stavební vědro 
 Já sem včera s Martou taky chystal na uzení, hodím to tam už v pátek po O, takže pokud budeš chtít tak ohřátí pepřáka v udírně nebude problém..
  Já sem včera s Martou taky chystal na uzení, hodím to tam už v pátek po O, takže pokud budeš chtít tak ohřátí pepřáka v udírně nebude problém..  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů