Zdarec děcka

Sotva se mi podařilo zpracovat již téměř antický fotky z minulýho ročníku, otevírám nový téma

Dělám drobný aktualizace na webu, tak bych Vás chtěl požádat, jestli byste mi mohli poslat nějaký to bio o sobě (ti, kteří tam maj onen všeobecný text), případně byste tam chtěli něco změnit (text, fotku...). Nemyslím tím velikost bot a podobně, ale něco o Vašem vztahu k chilli

Počítám, že již pomaličku začnete vysazovat semínka, a proto bych Vás požádal, jestli můžete zmáknout onu nenáviděnou rutinu v podobě tabulky nebo SZ. Ano, chápu, že ne vše vzejde a podobně, ale víte jak to je - minule jsem to zase musel několikrát urgovat a vše dělal na poslední chvíli... Proto Vás prosím, když budete vysazovat, dejte mi vědět, ať nejsou stresy... Díky

!!!Odkaz na sdílenou složku zašlu na vyžádání!!! Je nesmysl sdílet odkaz někomu, kdo nepřijede...
Postupně budu doplňovat informace sem do prvního příspěvku
Vytvořil jsem formulář s pár otázkami ohledně programu. Chtěl bych nejdříve sesbírat data tady, poladit to a následně pustit mezi lidi na FB a prsknout to třeba i na web. Pokud bych domlouval nějakou kapelu, sbor a podobně, tak bych to chtěl mezi lidi pustit už tak v únoru, jelikož spousta těchto uskupení má program naplánovanej hodně dlouho dopředu...
Veškerá data nejpozději 10.08.2022
https://forms.gle/DnQwwzwYhY2ZVZjS8
Těším se na Vás děcka jak 28. ledna, tak 10. září

Vikta