Tady je to za kačky !!Hami píše:Chilli Focus, ale ten lze objednat jen z ciziny :-(
http://www.seminka-chilli.cz/chilli-foc ... 82569.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tady je to za kačky !!Hami píše:Chilli Focus, ale ten lze objednat jen z ciziny :-(
Detaily prosim - bolo to horsie, lepsie, cca rovnake? My v panelaku kvasene slepicince prilis nemame kde riesit, takze ak je tento chillifocus porovnatelny, zide sa.gandalf píše:Já jsem letos ten Focus porovnával na několika kytkách se zkvašnémi slepičinci a ten Focus mně dost zklamal /žádný zázrak/.
Nepozoroval jsem při použití hoho Focus žádné zlepšení jak růstu, tak nasazuení plodů. Řekl bych, že bylo lepší to hnojivo, co mi namíchal kamarád.mruuh píše:Detaily prosim - bolo to horsie, lepsie, cca rovnake? My v panelaku kvasene slepicince prilis nemame kde riesit, takze ak je tento chillifocus porovnatelny, zide sa.gandalf píše:Já jsem letos ten Focus porovnával na několika kytkách se zkvašnémi slepičinci a ten Focus mně dost zklamal /žádný zázrak/.
Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host