Tak to určitě ne.
Moravský sraz
Re: Moravský sraz
- lazar
- Stálý člen
- Reputace: 3282
- Obrázky: 0
Každé sousto je lepší než to poslední..
> foto 2021 < - > foto 2022 < - > foto 2023 < - > foto 2024 < - > foto 2025 <

> foto 2021 < - > foto 2022 < - > foto 2023 < - > foto 2024 < - > foto 2025 <
Má chlapec pravdu. Však proto jsem také vyrazíl, když mi nedopadla minulý týden Praha. Bylo moc fajn vás všechny vidět a snad brzy dáme repete.Baron z Žop píše: ↑19 pro 2021 07:57Zdarec... Tož lepší než dřepět doma a matlat perníčky
je jet na Parník
A kdyby Faboš chtěl, tak by mu perníčky jistě Zrzek rád napekl.
- accuface
- Stálý člen
- Reputace: 3199
Děkuji všem přítomným na srazu za výbornou společnost a dárečky, bylo to se všemi moc fajnové posezení. Jen jsem si myslel, že po skončení letošní sezóny budu mít chvíli klid na odpočinek a ono ne a ne. Na sraz dorazili i jedinci, kteří dovezli už menší rostliny na pěstování pro příští sezónu. Takže ještě jedno zvláštní poděkování Pedrovi za to, že už mám kytku pro příští rok. A slibuji, že se budu vzorně starat.
To se rádo stalo. Toužil jsi po ní, tak jí máš.accuface píše: ↑19 pro 2021 17:29Děkuji všem přítomným na srazu za výbornou společnost a dárečky, bylo to se všemi moc fajnové posezení. Jen jsem si myslel, že po skončení letošní sezóny budu mít chvíli klid na odpočinek a ono ne a ne. Na sraz dorazili i jedinci, kteří dovezli už menší rostliny na pěstování pro příští sezónu. Takže ještě jedno zvláštní poděkování Pedrovi za to, že už mám kytku pro příští rok. A slibuji, že se budu vzorně starat.
Coze? Pizza bez okraju?
Mnam vypada paradne

-
- Stálý člen
- Reputace: 3467

Jelikož na Parníku padlo zda by nešlo uspořádat něco jak za starých cigánských časů kdy to bylo hodně na pank

Spaní

Lemtačka pivisek a něčeho sofistikovanějšího bude v klubovně která skýtá novou kuchyňku,sporák a lednici.
Spaní u mě rezervuju pro pána Klohňu co rád kafózo,špinky a nealko..
Ten kdo chce kvasit ve školce, koberec tam je veliký tak si vemte jen spací měch.
Už teď vím že se formuje skvělá sestava

How...
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
Tož zdar borcíííí. Hlásí se zmíněný klohňa. Tedy v souvislosti s Vypalovakem spíš původní, ted už bývalý. Říkám si, žiju dost stereotypním životem tak proč si neudělat hnedka takhle zkraje rocku vejlet a trochu pobýt s kámošema přes chilli potvory. Je to sice štreka cesty, ale dá se vlakem a třeba se na zpáteční cestu najde nějakej kluk šikovnej pražskej kterej mě stáhne do matičky a pak už je to študentem z Prahy do Plzně brnkačka. V úterý mám cestu na podnik, tak zaurguju že výběr dovolený vázne ( mám ještě 120 hod loňský ) ano dnes už loňský a vyřídím si volníčko v danný termín. Těším se kluci hezký.

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´