Erben61 píše: ↑08 zář 2021 23:02
Nojono Pedro, jsme na tom všichni stejně. Promisknuitní papriky a sem tam záměna cedulek. Sprskla se ti zřejmě drobet i Kathumby Black a jsem si skoro jistej, že Plack Panther je ve skutečnosti Black Phantom, ale jsou si dost podobný.Jsou krásný oba.
Nezoufej, v mém lesíčku kuká kdejaká paprička.
Kamaráde, ono je to tak, že sazenice Balack Panther je od Fendy. A plodí jako blázen papriky typu Hallows Eve. To se mi líbí. Já "Evku" musím vysadit každý rok. No a tyhle "černošky" a "mulatky" jsou prostě krasavice.
No a Kathumby Black má letos kulaté plody, ale tvar kytky sedí a vypadá to dobře. Na druhou stranu u mne Kathumby Black je již několik let a jsem s ní moc spokojenej. Hodně plodů, pal super a na koukání je fakt dobrá. A když dám ty fotky vedle sebe, tak kromě tvaru plodů letos je to furt stejný. Ale i loni a předloni tam byly některé plody kulaté. Jen teď jsou tak nějak všechny stejné.
2018

2019

2020

2021

Ale jak mě už trošku znáš. Já nezoufám, mám to na volno na zahradě, bez izolování a ta šance kuknutí je tam fakt velká. Ale vždyť je jedno.
Co mě třeba trošku mrzí, že Jolokia Orange mám letos dvě sazenice. Jedna je kuklá (a hezky) no a druhá nasadila teď první plody. To samé Dorsetka, také teď nasadila plody. Prostě příroda. Ještě že mám tolik kytek, že mě to tak moc štvát nemusí.