Kontrolní otázka, proč sakra dvě kytky z jedněch semen vypadají různě????
Na závěr jedna zajímavost z vrátnice. Né úplně bonchi, není úplně Long ale Habanero to bude.
Zdar, zdar

Díky Pedro za odezvu, tak to já na tom tak špatně nejsem, pár druhů mi dělá radost, ale opravdu tak na prstech jedné ruky bych spočítal druhy které mi v tuto chvíli dají třeba tucet zralých nebo trhatelných paprik. A taková perlička....každý den se modlím, aby mi superhoty zrající u vrátnice nikdo ,,nesklidil" . Naštěstí mám čórkařský Rumuny vycvičený, že jak je to krabatý, není to moc jedlý a každý rok vysazuju pár jemnopalek rohovitého typu abych uspokojil jejich touhu po capsaicinových radovánkách.Pedro píše: ↑24 srp 2021 21:46Já byl kamaráde dnes na zahradě a je to úplně na houby....mám 1 kus TSM yellow, 1 kus Black Phanter, 2 Kusy JPGS x Haba, několik Tiger Jalapeno a několik ze své kukačky CGN 21500. Jo a zapomněl jsem na kus Aji Angelo. Tragédie. Ani nebudu asi nic brát, páč to prostě po 1kusu nemá smysl.
Edit: Omlouvám se za to povzdechnutí. Máš to kamaráde hezký. Moc se na vás bando těším.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host