Rozjeli bomby skoro všechny rostlinky..

Co sem promluvil Evičku že málo plodí...tak se asi nasarala a má na sobě přes 50 plodů určitě

Pink a JPGS mě nikdy nesklamali.. ty jsou vždy nejplodnější peklíčka..hlavně JPGS.. velkou radost mám z BOC x JPGS

ty neměli dlouho nic a nakonec mají obě sice ne moc ale tak 20 - 30 plodů je ...a zamě ještě lepší voňavka jak čisté JPGS ,a je i chutná

prostě dokonalá andělsky zákeřná zbraň hromadného ničení..
Ajiny ty jsou vděčné vždy... Plné keře a plody prostě lahoda na hození za škraň bez toho aniž by si člověk musel obléci neprůstřelnou vestu

a na závěr i trochu Kritické slovo...no zas tak moc není co krytyzovat... Ale jen takový postřehy ..1 je Petrův červený šulínek.. ten mě nenadchl vůbec chutí...je to úplně jiná chuť než vyhledávám u málo pálivých... žádná ovocná chuť Ájin ..je to tokové strohé , zeleninové,což není můj šálek kávy ..a tvar to taky nemá...ale na druhou stranu .. dužnina velmi silná a pal má zaručeně z málo pálivek největší... A výnos taky slušný..
Za druhé...
Vůbec mě nenadchlo hnědé chilhuacle Negro... Tvar a barva pěkná ale chuť nic moc a tenká dužnina tuhá jak podrážka

takže tohoto bubáka už sadit nebudu..
Za třetí.. překvápko je aji Panca Lima... Místo hnědé barvy má červenou

ale to mi nevadí..vůbec není špatná ,parádní výnos a chuť Ájin asi průměr...bude se velice hodit nakrajet na menší kousky do kalňáčů

semínka už sem si odložil na příště...
No a na rocottech malý výnos je vyhlášený tak nad tím nebudu špekulovat, ale mají na každé rostlině přes deset plodů určitě...nejvíce plodů si drží žluté Chille de Seda... Tu už sem asi dvě labužnicky okoštoval

jediné rocotto manzano peruviana má jen 3 plody ale teda pořádný jablíčka...na ty se těším moc jak uzrají

a snad příští rok bude mít manzáno také více plodů

..
Sladké se nakonec také rozplodily.. hlavně obrovská Palerma to jsou fakt hovada