Vikto to je pivo, ale to ty nemůžeš znat

Vikto to je pivo, ale to ty nemůžeš znat
"Homemade" hořčice ke klobaněrům nezní jako špatnej nápad, ale počítej, že jí bude potřeba celkem kotel... Určitě ne každý si ji dá, ale i tak toho bude chtít udělat dost. Pokud bude lidem šmakovat, tak bych udělal i pár kousků na prodej.
Jako na Brno.... na to mi nešahat, za mně jedno z nej pifDarthVikta píše: ↑19 srp 2021 08:57Tvl, další gourmet![]()
Myslíš, že tak 3 - 4 litry by stačilo?DarthVikta píše: ↑19 srp 2021 08:56"Homemade" hořčice ke klobaněrům nezní jako špatnej nápad, ale počítej, že jí bude potřeba celkem kotel... Určitě ne každý si ji dá, ale i tak toho bude chtít udělat dost. Pokud bude lidem šmakovat, tak bych udělal i pár kousků na prodej.
Já jsem domluvenej s Baronem, že udělám echt karibskou ke klobaněrům (tím myslím ostřejší). Udělám cca 2 velké sklenice. Takže když bude ještě sklenice hořčice, tak asi proč ne.DarthVikta píše: ↑19 srp 2021 08:56"Homemade" hořčice ke klobaněrům nezní jako špatnej nápad, ale počítej, že jí bude potřeba celkem kotel... Určitě ne každý si ji dá, ale i tak toho bude chtít udělat dost. Pokud bude lidem šmakovat, tak bych udělal i pár kousků na prodej.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů