Zdravím vás, chcel by som sa spýtať ako postupujete pri premiestneni z balkónu pod svetlo. Čím svietite a ako dlho. Ďakujem za odpovede.
Ž.
Z balkónu pod lampu
-
- Nový člen
- Reputace: 0
- Obrázky: 0
Re: Z balkónu pod lampu
Zalezi co potrebujes od rostliny.
Dopestovat urodu?
Dalsi rust pres zimu?
Takto opacne jsem to nikdy nedelal. Nicmene si myslim ze si staci rict co chces primarne od rostliny a podle toho zvolis spektrum a delku sviceni.
Dopestovat urodu?
Dalsi rust pres zimu?
Takto opacne jsem to nikdy nedelal. Nicmene si myslim ze si staci rict co chces primarne od rostliny a podle toho zvolis spektrum a delku sviceni.
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Kontaktovat uživatele:
Neni to uplne jednoduché, ale jak psal MartinS, jeslti to chces nechat dozrát, nedelej prakticky nic, klidne otrhej pár listů, rychleji dozrají. Pokud je chces pestovat doma, to už je vyšší dívčí, nesmi to prochladnout, musíš vyrovnat teploty, zvolit vhodnou nádobu a substrát, umístění, zbavit škůdců atd...
Když ubereš svetlo, musis ubrat živiny, zálivku, teplotu....zkrátka to není jen o světle, to je jen jedním z faktorů.
Když ubereš svetlo, musis ubrat živiny, zálivku, teplotu....zkrátka to není jen o světle, to je jen jedním z faktorů.
-
- Nový člen
No takto, mám už pár skoro zralých plodov a dalších 20-30 sa ich začalo len teraz tvoriť a s počasím, ktoré je posledné dni vonku mám trošku obavy aby sa nezastavil rast. Preto ma napadlo či to nehodiť pod lampu a dopestovať všetko čo tam je bez výkyvu tepla a svetla.
Jedná sa o druh jamaican rosso.
Ďakujem.
Jedná sa o druh jamaican rosso.
Ďakujem.
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Kontaktovat uživatele:
Pokud teploty neklesají k bodu mrazu, tak bych to nechal venku, je polovina léta. Přirozené světlo je lepší. Pokud máš více rostlin, zkus jednu a uvidíš. Já to přemístoval z balkonu většinou v říjnu.
- radkiii
- Stálý člen
- Reputace: 370
Podľa mňa sa momentálne vôbec nemáš čoho báť a ukončovať sezónu vonku v polke leta je úplne zbytočné
-
- Nový člen
Ďakujem všetkým za info.