Radkiii 2020
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Reputace: 1967
- Obrázky: 0
Re: Radkiii 2020
No za chvíli jsou z toho pěkné žaluzie 

„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“ 

Parádní
- radkiii
- Stálý člen
- Reputace: 370
- Obrázky: 0
Aby bolo všetko naporiadku, tak ešte uzavrieme toto vlákno. Minulý rok sa veci vyvinuli tak, že som si musel založiť vlastnú firmu, čo mi zabralo hrozne času - logá, dizajny, web stránky, formuláre, kopa investícií, stres, šedivé vlasy.. Do toho dvaja špunti a žena a ďalšia kopa práce okolo domu - spevnené plochy, stromky, trávnik, pieskovisko.. A od tohoto sa odvíjalo všetko ostatné.
Takže rastliny išli normálne von, rozbeh bol pomalší, no od istého času som nemal fakt čas ani chuť, takže zhruba od polky leta som nerobil nič, ani nepolieval. Čo nezalial dostatočne dážď, to zomrelo. Ja som len priebežne chodil a trhhal plody a dával ich všetky sušiť. Niekedy v októbri som potom všetko nasušené pomlel a mám jednu misku namletého chilli (už iba pol)
Keby som mal nejako zhrnúť skúsenosti, plán so zakopanými kýblami už nikdy viac. Tobož nie, keď mám záhradu mierne z kopca. Som vysoký a takto sa krčiť ku každej jednej rastlinke bola tragédia. Vizuálne pekné, ale maximálne nepraktické. Celkovo som si zhrnul, že ak budem pestovať znova, tak jedine na terase.
Toľko 2020 a ideme na 2021 v ďalšom vlákne.
Takže rastliny išli normálne von, rozbeh bol pomalší, no od istého času som nemal fakt čas ani chuť, takže zhruba od polky leta som nerobil nič, ani nepolieval. Čo nezalial dostatočne dážď, to zomrelo. Ja som len priebežne chodil a trhhal plody a dával ich všetky sušiť. Niekedy v októbri som potom všetko nasušené pomlel a mám jednu misku namletého chilli (už iba pol)
Keby som mal nejako zhrnúť skúsenosti, plán so zakopanými kýblami už nikdy viac. Tobož nie, keď mám záhradu mierne z kopca. Som vysoký a takto sa krčiť ku každej jednej rastlinke bola tragédia. Vizuálne pekné, ale maximálne nepraktické. Celkovo som si zhrnul, že ak budem pestovať znova, tak jedine na terase.
Toľko 2020 a ideme na 2021 v ďalšom vlákne.