Provizorni hnojivo

Hnojení paprik
deboh
Nováček
Reputace: 0
Obrázky: 0

Provizorni hnojivo

Příspěvekod deboh » 13 zář 2012 08:14

Ahoj jsem docela zacatecnik (mel jsem pred nejakou dobou cherry ale bylo jich par a vubec nepalily) a mel bych dotaz jestli existuje nejake hnojivo ktere si muzu udelat doma? Ale krome - slepicincu(nemam slepice) ,koprivy ( v tyhle dobe tu uz jsou vsechny mrtvy ) . Mam uz dospele rostlinky co budou kvest a chtel bych jim trochu do toho kvetu a plodu prispet a ted si zrovna nebudu moct zadne hnojivo koupit . Cetl jsem nekde i ze se hnoji i mletou kavou ale nevim co je na tom pravdy
Diky za odpoved a omluvte jak pisu, mam to na mobilu a s diakritikou bych to psal vecnost

stankar
Stálý člen
Reputace: 1311

Re: Provizorni hnojivo

Příspěvekod stankar » 14 zář 2012 08:27

Bud si k nekomu pro slepicince zajdi, nebo nehnoj, i bez hnojiva ti to pokvete a bude plodit, ja zacal hnojit hodne pozde (uz jsem mel par dozravajicich plodu) a zadny extremni rozdil jsem nepoznal, akorat rostlina zesilila a nahodila par dalsich vetvi ;)

Seminka-chilli.cz
Mr. Chilli Approved
Reputace: 45
Kontaktovat uživatele:

Re: Provizorni hnojivo

Příspěvekod Seminka-chilli.cz » 22 zář 2012 08:33

deboh píše:Ahoj jsem docela zacatecnik (mel jsem pred nejakou dobou cherry ale bylo jich par a vubec nepalily) a mel bych dotaz jestli existuje nejake hnojivo ktere si muzu udelat doma? Ale krome - slepicincu(nemam slepice) ,koprivy ( v tyhle dobe tu uz jsou vsechny mrtvy ) . Mam uz dospele rostlinky co budou kvest a chtel bych jim trochu do toho kvetu a plodu prispet a ted si zrovna nebudu moct zadne hnojivo koupit . Cetl jsem nekde i ze se hnoji i mletou kavou ale nevim co je na tom pravdy
Diky za odpoved a omluvte jak pisu, mam to na mobilu a s diakritikou bych to psal vecnost
V případě, že jsi použil kupovaný substrát s hnojivem není zapotřebí nějak zvlášť přihnojovat, ono ostatně v tuhle dobu Ti toho už moc nenaplodí (pokud je máš za oknem), zktracuje se doba slunečního svitu a jeho intenzita. Je tedy zbytčené používání dalších hnojiv jak píše "stanar".

Zpět na „Hnojení chilli paprik“