Dozrávání papriček
Re: Dozrávání papriček
Aha, tak děkuju za identifikaci..
podle té fotky na odkazu by zralé papričky měly být teda asi červené, že? Co máme dělat, když je máme pořád zelené? Dozrály by třeba, kdybychom je otrhali a dali dovnitř za okno, tak jako se to dělá s rajčaty??

- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2594
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Nechvátej na to.
Máme je tedy ještě nechat na balkoně? A nemůžou jim třeba ublížit přízemní mrazíky?
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2594
- Kontaktovat uživatele:
Tak je přenes dovnitř. Já některé zajímavé druhy mám taky doma.
- Seminka-chilli.cz
- Mr. Chilli Approved
- Reputace: 45
- Kontaktovat uživatele:
Přízemní mrazík může papriku spálit, stačí i 0°C a listy se zkroutí a začnou opadávat.Somina píše:Máme je tedy ještě nechat na balkoně? A nemůžou jim třeba ublížit přízemní mrazíky?
Jak přiložit fotografie k příspěvku se dočtete: Osobní foto galerie + Základní práce
Klíčení chilli semínek ; Přesazení chilli rostlin ; Problémy při přesazení chilli paprik z RW
www.seminka-chilli.cz - semena chilli papriček
- Dr.Pedr
- Stálý člen
- Reputace: 159
Přes den je nech na sluníčku (venku)..na noc je přenes do tepla......Somina píše:Aha, tak děkuju za identifikaci..podle té fotky na odkazu by zralé papričky měly být teda asi červené, že? Co máme dělat, když je máme pořád zelené? Dozrály by třeba, kdybychom je otrhali a dali dovnitř za okno, tak jako se to dělá s rajčaty??
Tak já to tak provedu a uvidíme, co se bude dít, jestli začnou červenat (mimochodem teď jsme na nich objevili dokonce i květy!
) Díky moc všem za odpovědi!