měl bych dotaz ohledně sklízení plodů. Už sem sklidil něco málo z odrůd Zimbabwe Bird, Takanotsume a African Devil, ale na keříkách je ještě dost plodů zelených. Bojím se už je nechat přes noc venku jelikož už je docela zima a tak se chci zeptat, jestli by bylo možné plody otrhat a nechat je za oknem, aby dozrály nebo jestli mám risknout to, že venku dostanou pořádně do těla, když teď hlásej ty ranní mrazíky
Sklízení plodů
-
gladiator91
- Nový člen
- Reputace: 0
- Obrázky: 0
Sklízení plodů
Zdravím všechny chilli nadšence 
měl bych dotaz ohledně sklízení plodů. Už sem sklidil něco málo z odrůd Zimbabwe Bird, Takanotsume a African Devil, ale na keříkách je ještě dost plodů zelených. Bojím se už je nechat přes noc venku jelikož už je docela zima a tak se chci zeptat, jestli by bylo možné plody otrhat a nechat je za oknem, aby dozrály nebo jestli mám risknout to, že venku dostanou pořádně do těla, když teď hlásej ty ranní mrazíky
Moje album zde ->Gladiator
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2632
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sklízení plodů
Já jsem to řešil tak, že jsem kytky venku na noc zakryl.
-
gladiator91
- Nový člen
- Reputace: 0
Nějakým igelitem? On je zatím zásadní problém v tom, že tam kde papričky mám nebydlím, takže se o ně nemůžu tak starat
Každopádně na příští rok musím začít dřív s předpěstováním a taky je dát dřív ven, letos se teprve ukazovaly plody, když většina fóra už sklízela...
Každopádně na příští rok musím začít dřív s předpěstováním a taky je dát dřív ven, letos se teprve ukazovaly plody, když většina fóra už sklízela...
Moje album zde ->Gladiator
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2632
- Kontaktovat uživatele:
Netknou bílou folií - to plně posačí a neubížíš jim i když tak zůstanou pár dní.
- Dr.Pedr
- Stálý člen
- Reputace: 159
JJ Gandalf jako vždy - má pravdu...dobré je i chvojí (smrk ,borovice)..