Problem pestovania za oknom

Ptejte se na cokoliv, žádná otázka není špatná
007.daniels
Nový člen
Reputace: 1
Obrázky: 0

Re: Problem pestovania za oknom

Příspěvekod 007.daniels » 18 srp 2012 23:56

jj,uhodil jsi hrebicek na hlavicku :) to byl 1krok k memu uspesnemu sklizeni chilli :) mel jsem rok metrovou rostlinku v malem kvetinaci a nic se nedelo,dal jsem do velkeho a ejhle 3ks :) a zase nic,po cteni a cteni mistru tohoto fora :) opiluju a opiluju a uz jsem ustrihl 22 z N.b jolokie,a dalsich cca 30 tam je v ruznych stadiich,a hafo kvetu se porad dela...
http://www.youtube.com/watch?v=4TzEtLUs4cs" onclick="window.open(this.href);return false;

Otherx
Stálý člen
Reputace: 0

Příspěvekod Otherx » 19 srp 2012 11:34

Nieco na tom mozno bude ale ja mam tieto rastliny v 9L kvetinacoch :) a na balkone rastu v pohode, za oknom nie, vsetky podmienky su maximalne identicke. preto som sa dotazoval ci nie je problem v okne. kazdopadne buducu sezonu uz budem mudrejsi aj vdaka vasim radam a pojdem na to rozumom :) este raz dik za info

Forkys
Nový člen

Příspěvekod Forkys » 19 srp 2012 14:32

Můžu to potvrdit, za oknem, ikdyž plodí, mi Black pearl zmodrala jen trochu a Bolivian raibow vůbec, zatímco na balkóně jsou krásně fialové. Tipuju na chybějící UV složku světla.
(oprava 3 překlepů, jsem to ale tatar...)
Bude to vostrý...

007.daniels
Nový člen
Reputace: 1

Příspěvekod 007.daniels » 19 srp 2012 22:34

no je to mozne,znam jednoho blazna co mel vrakac a tak ho nenapadlo nic jineho nez ,ze si udelal sklenik z auto skel :) :) :) uv filtr mu asi nic nerikal,a tak ho jeste v lete slavnostne zboural :) :) :)
http://www.youtube.com/watch?v=4TzEtLUs4cs" onclick="window.open(this.href);return false;

Otherx
Stálý člen

Příspěvekod Otherx » 20 srp 2012 18:49

:D :D :D takze je to asi definitivne potvrdene ze za plastovym oknom sa papriky nedaju pestovat v plnej kvalite, su slabe a malo plodia, niektore vobec neplodia

Luke
Nový člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Luke » 14 zář 2012 16:58

Dám sem svůj dotaz. Pokud sem nepatří, prosím o přesunutí. Chci v lednu pěstovat na kolejích chilli, ale mám problém, že mám okno na západní straně a i v létě tam není moc slunce. Poradí mi někdo nějakou chilli, která by v kklidu snášela menší množství přímého slunečního světla? Díky :)

karelmu
Nováček

Ghost chilli - nekvete, diry v listech

Příspěvekod karelmu » 14 zář 2012 19:36

Ahojky, mam dotaz dostal jsem k Vanocum semena Ghost Chilli v plechovce. Na jare jsem otevrel a zalil. Vyrostly me 4 rostliny a dve uschly jako male, v soucasnosti mam 2, velke cca 15 cm, jednu jsem na zac. leta zastipnul, stoji u zapadniho okna, zastineneho stromem. Presadil jsem do kvetinace prum. cca 12, vyska cca 12, s originalnim substratem plus norm. zeminou cca 1:1.
1. Problem je, ze nekvetou, prestoze v navodu bylo, tusim, ze pokvetou do mesice.
2. Nektere listy jsou s dirama, prestoze nic nevidim ani na spod. strane

Muzete me prosim poradit co s tim?
Diky Karel

Seminka-chilli.cz
Mr. Chilli Approved
Reputace: 45
Kontaktovat uživatele:

Re: Ghost chilli - nekvete, diry v listech

Příspěvekod Seminka-chilli.cz » 18 zář 2012 07:45

karelmu píše:Ahojky, mam dotaz dostal jsem k Vanocum semena Ghost Chilli v plechovce. Na jare jsem otevrel a zalil. Vyrostly me 4 rostliny a dve uschly jako male, v soucasnosti mam 2, velke cca 15 cm, jednu jsem na zac. leta zastipnul, stoji u zapadniho okna, zastineneho stromem. Presadil jsem do kvetinace prum. cca 12, vyska cca 12, s originalnim substratem plus norm. zeminou cca 1:1.
1. Problem je, ze nekvetou, prestoze v navodu bylo, tusim, ze pokvetou do mesice.
2. Nektere listy jsou s dirama, prestoze nic nevidim ani na spod. strane

Muzete me prosim poradit co s tim?
Diky Karel
Pošli fotku jak vypadají. V návodu můžou napsat cokoliv, klidně že začnou plodit místo toho aby jim rostly zprvu listy.

:wave:

Zpět na „Začátečnický koutek“